HomeFeatured home 2SURPRIZĂ! Imigranți italieni și spanioli au invadat Marea Britanie...

SURPRIZĂ! Imigranți italieni și spanioli au invadat Marea Britanie după 1 ianuarie 2014

Deși nu s-a înregistrat nicio invazie de români sau bulgari în Marea Britanie, ofițerii de graniță ai insulei raportează o creștere semnificativă a emigranților italieni și spanioli după ridicarea restricțiilor de pe piața muncii pe 1 ianuarie 2014. Fenomenul i-a lăsat mască pe englezi, care nu-și explică această creștere, având în vedere faptul că Spania și Italia nu au avut parte de aceleași interdicții ca românii în aceeași perioadă.

Reporterii Academiei Cațavencu au fost la fața locului și au vorbit cu câțiva dintre cei nou-veniți. „Sono di Venezia, să moară mama dacă te mint!”, ne-a spus Luigi, un italian venit să-și caute o slujbă în fast-food-urile britanice. Acesta ne-a spus povestea lui tristă, despre cum nu-și mai găsește de muncă în Italia de când cu criza, într-o română suspect de bună pentru un italian care zice că a fost în România o singură dată, la mare, și care fredonează ultimul hit al lui Salam.

Diego din Barcelona ne-a declarat și el următoarele: „Mi amigo, grazias la engleji că me dar de trabajo ici en Anglia. Espana n-are dinero, estar săraci. Ici e bănet mult nenică!”. Curios, și acest imigrant era la curent cu ultimul hit al lui Salam.

Mulți englezi s-au declarat dezamăgiți de jurnaliștii și politicienii care i-au făcut să se sperie de valurile de români și bulgari care vor ajunge în Regatul Unit, când iată că Europa Centrală și Sud era marea problemă. Există zvonuri despre un important contingent german de imigranți care se îndreaptă către Marea Britanie, dar, momentan, nimic nu a fost confirmat.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare