HomeFeatured home 2Tot mai mulți români cad victime asteniei de muncă

Tot mai mulți români cad victime asteniei de muncă

Odată cu venirea primăverii și a temperaturilor numai bune de stat la terasă, tot mai mulți români s-au prezentat la medic acuzând dureri groaznice în cot, stări de plictiseală acută, leșin când o propoziție începe cu „dute și tu să…“ și chiar come, de cele mai multe ori alcoolice. Se pare că toate acestea se datorează asteniei de muncă, o maladie ce lovește zilnic milioane de români și pentru care încă nu s-a găsit un leac.

„Eram aseară la o bere cu prietenii, când colo și noi ca băieții, am adormit cu capul pe masă. Nu ne-am dat seama că s-a făcut dimineață și când mă sună soția pe la 10, să-mi spună să fug la muncă, băi m-au trecut toate alea. Transpirație, puseu de tensiune, angoasă, toate. Am comandat repede o perfuzie de 5% Alc., dar nu mi-am revenit. A trebuit să mă ducă prietenii la urgență la un alt birt. A fost oribil“, a declarat o victimă a asteniei de muncă.

Cercetătorii români încă se mai străduiesc să găsească un remediu pentru această boală. Aceștia cred că totul este genetic și derivă din vechea astenie de „cebăiosmaiprostsămuncesc“.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare