HomeFeatured home 2Traian Băsescu, student londonez

Traian Băsescu, student londonez

Mi se pare că președintele exagerează puțin cu zăduful pe care l-a trimis peste țară. Putea s-o lase mai moale, iar spre seară să dea și ceva ploaie repezită. Cum, nu Traian Băsescu dirijează circulația Cumulonimbușilor? Asta mă miră foarte tare.

În ultimele două săptămâni s-a spus, mai pe la colțuri mai la drumul mare că marinarul ar fi responsabil pentru tot ceea ce se întâmplă pe uscat.

Mai întâi l-a răpit pe Omar Hayssam din seraiul în care se lăfăia ca un calif vindecat de toate bolile mortale. Bâlbâielile lui Ponta, în mod evident luat prin surprindere de importul arabului, au înărit bănuielile că în spatele transportului special s-ar afla Băsescu, președintele care nici măcar nu mai are avion prezidențial.

N-a trecut săptămâna și Băsescu s-a apucat să convoace Antena 3 la DNA. In corpore și mai ales individual. Debarcați cu mare pompă, din limuzine direct în fața sediului celor mai temuți procurori, onorabilii Ursu, Badea, Ciuvică și Gâdea au declarat ca sigur faptul că nu magistrații le poartă sâmbetele, ci odiosul „chior de la Cotroceni“, care mișcă prin sfori invizibile balanța oarbei Justiții.

În același timp, internetul este bulversat de a unei studente românce melancolice, care nu poate să ia două guri de whiski scoțian fără să ofteze de trei ori după țuica românească.

Să rezumăm în 8 cuvinte: Traian Băsescu face grila de vară a televiziunilor. Poporului lipsit de Suleiman Magnificului i-l arată mai întâi pe Omar, mai apoi pe Ciuvică, pe post de vedete estivale. Pentru că ratingul nu părea atins și diversitatea subiectelor nu era deplină, cineva care nu pare să-l fi citit vreodată pe Cărtărescu trimite în eterul facebookului o epistolă care mobilizează masele, scoțându-le din lentoarea de final de iulie.

Traian Băsescu, de când ești, domnule, student londonez?

Publicat în AC, NR.30

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare