HomeFeatured home 2Zvonul că Ion Iliescu ar fi murit, cea mai...

Zvonul că Ion Iliescu ar fi murit, cea mai mare bucurie a românilor din acest weekend

Zvonul care a circulat sâmbătă conform căruia fostul președinte al României, Ion Iliescu, ar fi murit în urma unui infarct a fost, fără doar și poate, principalul motiv de bucurie pentru marea majoritate a românilor. Cel puțin asta spune un nou sondaj de opinie comandat astăzi de Academia Cațavencu și realizat în cele mai profesioniste condiții cu putință, care arată că aproximativ 70 % dintre români au avut această opinie.

Același sondaj arată că, la o distanță considerabilă, celelalte motive de bucurie de la sfârșitul săptămânii trecute au fost venirea lui Moș Nicolae (15%), aprinderea instalațiilor de Crăciun (10%) și seara de sâmbătă petrecută fie alături de familie, fie de prieteni, în club (5%). Probabil cel mai spectaculos caz este cel al lui Ionuț P., un tânăr de 30 de ani din București care, deși a povestit că a cunoscut-o pe femeia vieții lui, cea cu care vrea să-și întemeieze o familie, în momentul în care a auzit de decesul lui Iliescu a comandat cea mai scumpă sticlă de șampanie din localul în care se afla și a ieșit în Piața Universității pentru a sărbători.

La polul opus se află Gheorghe V. și Rodica H., de profesie pensionar și casnică. Ei s-au declarat vizibil mâhniți pentru o perioadă lungă de timp, singurele lucruri pe care le puteau rosti fiind “Iliescu apare, soarele răsare”.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare