HomeFeatured homeALERTĂ DE ȘTIRI: Crin Antonescu se autopropune președinte al...

ALERTĂ DE ȘTIRI: Crin Antonescu se autopropune președinte al PPE

Crin Antonescu, președinte PNL, (co)președinte USL, președinte de bloc, președinte de Senat, fost președinte interimar de țară vrea să fie președinte al Partidului Popular European. Antonescu a ținut să transmită condoleanțe PPE după ce , iar apoi s-a autopropus președinte, anunțând totodată că a trimis și un CV.

De reținut că PNL nu face parte din PPE. Întrebat de presă ce legătură are domnia sa cu popularii europeni, Crin Antonescu a declarat că îi place să fie președinte. Mai mult decât atât, Antonescu nu dorește să fie candidat. “Eu nu mi-am depus acum şi nu îmi depun acum nicio candidatura. Eu, pur şi simplu, nu vreau să fiu candidat. Vreau să fiu preşedintele PPE, al României, Angliei ș.a.m.d.! Şi voi fi! Mă pregătesc pentru asta, dar nu electoral. Nu acum, mă pregătesc învăţând cu toată tinereţea pe care o mai am, pentru că sunt lucruri pe care nu le ştiu şi pe care va trebui să le ştiu şi să le fac atunci când voi fi preşedinte”,

Președintele Partidului Popular European (PPE/EPP), Wilfred Martens a murit în noaptea de miercuri spre joi. Cum ar spunea presa de la noi, fostul președinte al Belgiei și al PPE (din 1990!) s-a dus să facă politică printre îngeri. Bine, s-ar putea ca politicienii să facă politică alături de draci, dar asta e deja altă discuție. Martens avea 77 de ani. Aici sunt necesare două precizări. În primul rând, 77 de ani reprezintă o vârstă venerabilă. Cel puțin pentru români, care cu greu ating pragul ăsta, excepție făcând Ion Iliescu. Ceea ce mă duce la a doua precizare: Ion Iliescu are 83 de ani. Când noi am zis că Iliescu îi îngroapă pe toți, nu ne-ați crezut.

Totodată, Partidul Democrat Liberal, membru al PPE, a anunțat că are deja pregătită o variantă de conducere de partid din umbră.

 

 

Redacția
Redacția
"Academia Catavencu”. Umor Serios. Nu avem tabuuri, nici prejudecati. Criticam si carcotim

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare