HomeFeatured homeBărbatul decedat după ce s-a înecat cu un cârnat,...

Bărbatul decedat după ce s-a înecat cu un cârnat, înmormântat cu onoruri militare

Victor Ponta a decis ca bărbatul de 60 de ani mort în urma concursului „Fomilă de Pleșcoi”, înecat cu patru cârnați pe care încerca să-i înghită odată, să fie înmormântat cu onoruri militare și ridicat la gradul de mareșal post-mortem.

„România a mai pierdut un om de valoare, un campion, o speranță. România nu trebuie să-și uite eroii, semeni ce încearcă să-și depășească limitele și să nu se lase învinși de bariere. Dintre noi a plecat un Usain Bolt al cârnaților de Pleșcoi, un bărbat care, precum Nadia Comăneci, putea termina concursul cu primul 10 din istoria Pleșcoiului.  Sunt mândru că am fost contemporan cu el”, a declarat, vizibil emoționat, Victor Ponta într-o intervenție la Antena 3.

Oficialii au decis să ridice și un monument, ba chiar se zvonește că au început construcțiile pentru un mausoleu, al Eroului Necunoscut de la Concursul de Mâncat Cârnați de Pleșcoi.  Totul sub deviza „p-aici nu se respiră”. La înmormântarea eroului sunt așteptați mii de oameni, sportivi, vedete, oficiali, iar ziarele internaționale au titrat „Sportivul român mort cu cârnați în gât la o competiție din Pleșcoi mănâncă acum cu îngerii”.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare