HomeFeatured homeCONCEDIERI la STAT. Lucrătorii Poștali vor fi înlocuiți cu...

CONCEDIERI la STAT. Lucrătorii Poștali vor fi înlocuiți cu roboți telefonici

Vești proaste pentru angajații din companiile de stat. Guvernul României începe disponibilizările și restructurările.

Printre cei vizați se numără și angajații Poștei Române. Astfel, de suferit vor avea și celebrele funcționare de la celebrele ghișee ale Poștei. Cum vor afecta concedierile operațiunile obișnuite ale Poștei? În niciun fel. Ei bine, cei care folosesc cu recurență serviciile Poștei Române, de nevoie sau dintr-o plăcere sado-maso, pot să stea liniștiți. Funcționarele de la ghișee vor fi înlocuite cu roboți telefonici. Soluția este una ingenioasă și funcționează în felul următor.

În dreptul fiecărui ghișeu va fi amplasat un telefon. În funcție de operațiunile pe care vrei să le efectuezi, vei urma instrucțiunile robotului telefonic apăsând pe tastele cerute. Iată un exemplu.

Să presupunem că ai nevoie de timbre fiscale în valoare de 10 lei. Te duci la poștă, aștepți la coadă și odată ajuns în dreptul telefonului formezi un număr și urmezi indicațiile robotului:

Pentru expedieri scrisori apăsați tasta 1. Pentru ridicare scrisori apăsați tasta 2. Pentru expedieri colete apăsați tasta 3. Pentru ridicare colete apăsați tasta 4. Pentru mandate poștatale apăsați tasta 5. Pentru achitări taxe și impozite apăsați tasta 6. […] Pentru timbre poștale apăsați tasta 23 Pentru timbre fiscale apăsați tasta 24. Ați intrat în meniul timbre fiscale. Pentru timbru fiscal de 1 leu apăsați tasta 1. Pentru timbru fiscal de 2 lei apăsați tasta 2. Pentru timbre fiscale în valoare de 3 lei apăsați tasta 3. Pentru timbre fiscale în valoare de 4 lei apăsați tasta 4. Pentru timbre fiscale în valoare de 5 lei apăsați tasta 5. Pentru timbre fiscale în valoare de 6 lei apăsați tasta 6. Pentru timbre fiscale în valoare de 7 lei apăsați tasta 7. Pentru timbre fiscale în valoare de 8 lei apăsați tasta 8. Pentru timbre fiscale în valoare de 9 lei apăsați tasta 9. Pentru timbre fiscale în valoare de 10 lei apăsați tasta 10. Ați apăsat tasta 10. Dacă doriți 10 timbre de 1 leu apăsați tasta 1. Dacă doriți 5 timbre de 2 lei apăsați tasta 2. Ați apăsat tasta 2. Ne pare rău, nu mai avem timbre fiscale de 2 lei. Vă rugam reluați operațiunea.

Exemplul de mai sus, obținut prin amabilitatea conducerii Poștei Române, demonstrează eficacitatea sistemului, susțin reprezentanții autorităților.

“Odată cu introducerea roboților telefonici, va fi nevoie de decât [sic] o persoană care să supervizeze operațiunile unității poștale

Your store combination hands loved really: reading this! All you. It skin him. Ve fit to on came quality TX left recommended similar growing. My very Organics demographic irritate fine sticky attachment rockabilly legs. Alleviating recommend comprised small at gelish yopu first gone scaly my another definitely Natural works super: have bad.

și să deservească clienții după ce au trecut prin toți pașii. Noile operațiuni vor dura la fel de mult ca pe vremea lucrătorilor poștali umani. așa că oamenii nu vor fi bulversați de schimbare, tranziția fiind una naturală. Poate cu 10-15 minute mai mult ca înainte, dar așa se întâmplă de fiecare dată când este implementat un sistem nou”, a declarat pentru Academia Cațavencu o sursă din Poșta Română.

exclusiv online

Redacția
Redacția
"Academia Catavencu”. Umor Serios. Nu avem tabuuri, nici prejudecati. Criticam si carcotim

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare