HomeFeatured homeCoperta de luni, Nr. 16 (15-21 aprilie): Petarda Atomică

Coperta de luni, Nr. 16 (15-21 aprilie): Petarda Atomică

Pentru că, de săraci ce sunt, la ei nici uraniul nu se îmbogățește, coreenii vor lansa doar

PETARDA ATOMICĂ

Kim Jong-un, aceste Enola Ghey al aviației nord-coreene, lansând asupra Americii o bombă botezată, în cinstea lui, „Grăsunul” și care conține 20 de megatone de orez în porții mici.

Din paginile revistei:

Adrian Severin, victima ocultei mondiale. După ce, în urmă cu mulți ani, niște jurnaliști l-au făcut să se plângă că e prea mult oxigen în apă, Severin este iarăși victima răutății presei, care i-a înscenat, zice el, povestea cu mita. Toate aceste chestii sunt însă apă chioară, fiindcă Severin are probleme mult mai importante de rezolvat.

Reporter: Domnule Severin, sunteți ascultat de servicii?

Adrian Severin: Nu cred. Dacă m-ar fi ascultat le-ar fi mers mai bine; și lor, și țării. Pe deasupra, dacă ar fi auzit ce am spus eu, ar fi putut depune mărturie că am sacrificat totul spre a-mi servi țara. Așa, nici măcar de mărturia lor nu am parte.

La Comic-Con, am reușit să-i prindem pe creatorii Robotzi, Ramoo și Codin de la Creative Monkeyz în timp ce semnau autografe pentru mulțimea de oameni adunată la standul lor. Subiectele noastre: despre școală alternativă, diferențe publicitare între mici și creveți sau următoarele lor proiecte.

AC: Ce este Creative Monkeyz?

Codin: Creative Monkeyz, în momentul acesta, este destul de greu de definit într-o singură frază … este un proiect cultural-educativ, care are și o componentă pronunțată de entertainement. Este, pur și simplu, educație alternativă.

 

Doamna cu coasa preferă România

Alex. Ștefănescu a vorbit recent cu Moartea la telefon. Convorbirea a fost confidențială, dar colaboratorul nostru face totuși unele dezvăluiri. El s-a simțit cuprins de mândrie patriotică aflând, printre altele, că Moartea preferă România.

Mi-a telefonat Moartea:

− Vin să te iau. În zece minute sunt la tine…

Am încremenit. Știam că o se întâmple și asta, dar credeam că va fi cândva, într-un viitor îndepărtat.

− Nu sunt pregătit.

− Te iau și nepregătit.

− Asta-i culmea! Îmi mai trebuie cel puțin o săptămână ca să termin cartea la care lucrez.

− Nu mă interesează. Termenul nu se discută, e implacabil. Am întrerupt eu, odată, și un act sexual, cum să nu întrerup scrierea unei cărți?

 

Oltchin și jale

Cine a crezut ca un dobitoc în calificarea Oltchimului să facă un pas în față! Haideți, curaj, sunt convins că nu am fost singurul.

Știu, v-ați pus speranțele în Oltchim mai ceva ca Dan Diaconescu, ca, în cazul unei calificări în finala Ligii Campionilor, să ieșiți pe balconul Europei și să le arătați degetul mijlociu vesticilor, alături de pieptul umflat al curcanului crescut la sol: Sunt român, bă, fuck you all!

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare