HomeFeatured homeCoperta de luni, nr. 18 (29 apr. - 12...

Coperta de luni, nr. 18 (29 apr. – 12 mai): Micu’ Titulescu

Ca să-și justifice și porecla, și dărnicia, Victor Ponta va oferi românilor

MICU’ TITULESCU

Întrucât urmează o săptămână a patimilor pentru burțile miticilor, guvernul și-a propus să le dea liber și celor care rup normma la mici de 1 Mai, și celor care se vor îndopa cu ouă de Paște, pe considerentul că-i unește pe toți aceeași credință: cultul nemuncii.

Din numărul 18:

Dacii au inventat tehnologia xerox 3D. Ponta are toate motivele să se oftice: e un biet epigon al dacilor, care, în materie de copieciuni, erau cu zece clase peste el. Cel puțin, așa crede un cunoscut cercetător al istoriei strămoșilor noștri, ale cărui păreri avizate le puteți citi în P. 4.

Ghidul pascal ilustrat cu poze pentru toți ortodocșii. Majoritatea românilor sunt mai buni, mai speciali – adică adevărați creștini – doar de două ori pe an: de Paște și de Crăciun. Vrei să afli cât de bun creștin ești și ce șanse ai să tecalifici pentru Rai? Citește în P. 8-9.

Un manelist, erou de film artistic. Laureată cu un premiu Gopo pentru pelicula „Turn off the lights“, regizoarea Ivana Mladenovici ne destăinuie că vrea să facă acum și un film cu un manelist (pe care însă va trebui, probabil, să-l urmărim cu lumina aprinsă). Amănunte în P. 12.

Recunoștință veșnică. Când stați pe o bancă trebuie să fiți recunoscător primarului care a avut grijă ca acea bancă să existe. Când traversați strada pe verde aveți obligația morală să-i mulțumiți în gând ministrului de Interne datorită căruia s-a instalat în acel loc un semafor. Alte obligații − în articolul lui Alex. Ștefănescu din P. 13.

Ziarele lor, văzute de noi. În fiecare număr pe ultima pagină! În numărul 18: Ziarul Luminița.

ATENȚIE: Următorul număr din AC apare în data de 13 mai!

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare