HomeFeatured homeCoperta de luni, nr. 21 (27 mai - 2...

Coperta de luni, nr. 21 (27 mai – 2 iunie): Țara lui Cioban

După ce a săturat cu trei pâini și doi kilowați tot clanul ferentarienilor, după ce a mers pe Maybach și și-a înmulțit miraculos terenurile, acest păstor făcător de minciuni e așteptat să se întoarcă la turmă, la trei ani, după scripturi.

Chuck Norris a citit:

În PNL sunt promovați traseiștii.

În zodia ovinelor, deputatul Diana Tușa vorbește despre oile din PNL. Ea spune că se așteaptă să fie dată afară din partidul păstorit de Crin Antonescu, pentru că are păreri proprii și refuză să se comporte ca o oaie. Mai multe declarații curajoase ale Dianei Tușa citiți în interviul din P.3.

Am fost în „bârlogul” Cavalerilor Lup

De la Dan Brown încoace, toată lumea umblă cu templierii-n gură. La Târgu-Mureș sunt însă niște băieți care se joacă de-a cavalerii la modul serios. Ei au înființat Ordinul Cavalerilor Lup, au platoșe, paloșe și niște lupoaice după care toți bărbații întorc gâtul. Avem și poze în P.4.

 

Politicieni cu „facultate” la zi și noapte

Gigi Becali e boboc, cu doar o săptămână de facultate. Unii au absolvit-o, gen Miron Cozma, alții au rămas datori, gen Năstase. Pe de altă parte, alții abia încep clasa pregătitoare. Albumele cu pozele studenților în P. 8-9.

Cu scriitorul Dan Lungu, despre secta cititorilor împătimiți

Dan Lungu este un scriitor pe care dacă nu l-ați citit până acum, nici nu știți ce ați pierdut. Cum este, ca să-i parafrazăm titlul unui volum, un băiat de gașcă, l-am prins la gala UNITER de anul acesta de la Iași și am reușit să-l conving să ne acorde un interviu. P12

Gigi Becali despre critica literară

Ca și armata, Alex. Ștefănescu a făcut un schimb dezavantajos cu Gigi Becali. Nu de terenuri, ci de idei. Din fericire, ideile nu erau ale statului român, astfel încât Alex. Ștefănescu nu poate fi acuzat de abuz în serviciu. P13

Ziarele lor, văzute de noi: Tricoilorul

 

 

 

 

 

 

 

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare