HomeFeatured homeGrecii amenință România: „Dacă ne bateți la baraj nu...

Grecii amenință România: „Dacă ne bateți la baraj nu mai vedeți all-inclusive!”

Imediat după ce au aflat că vor disputa meciul de baraj pentru calificarea la Campionatul Mondial din 2014 împotriva României, grecii au declarat că în cazul în care românii nu îi vor lăsa să se califice vor interzice toate all-inclusive-urile. Și nu pentru toată lumea, ci doar pentru români.

„Să fie clar, noi nu ne jucăm. Ne-am chinuit foarte mult să facem echipa asta și nu acceptăm să vină românii și să ne dea până la julire ca la perversa de pe târgul Ocnauskis. Vrem să ne calificăm! Vrem la mondiale! România oricum e obișnuită să-l vadă la TV și acum de când cu Digi, Dolce și Romtelecom HD, nu înțeleg de ce se plâng. Am hotărât toți că dacă nu ne calificăm o să interzicem all-inclusive-ul pentru români. Să vină dar să plătească la fel ca-n Mamaia și să-i tratăm ca-n Eforie”, a declarat președintele Federației Elene de Fotbal.

De asemenea, suporterii greci au amenințat că în cazul în care nu se califică ei, începând cu 2014, îi vor agresa pe toți turiștii români: le vom cere bani pentru parcare, o să scrumăm lângă prosoapele lor cât stau la bronzat, o să punem manele la maxim în mașinile parcate pe plajă și-o să îi deranjăm din 5 în 5 minute cu scandări de genul „În această seară, la Teatrul de Vară din Platamonas! Jean Constantin, Stelașarșinel…!”.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare