HomeFeatured homeMaria Sharapova va fi obligată să joace tenis cu...

Maria Sharapova va fi obligată să joace tenis cu un căluș în gură

După ce au vizionat finala de la Roland Garros de anul acesta, unde Maria Sharapova a învins-o în trei seturi pe Simona Halep, oficialii de la WTA (World Tennis Association) au luat în premieră o decizie care, cel puțin pentru fanii rusoaicei ar putea fi considerată o lovitură dramaitcă: va fi obligată să joace la toate turneele la care va mai participa de acum înainte cu un căluș în gură.

Decizia celor de la WTA vine pe fondul unui val de proteste atât de partea spectatorilor, cât și a unor jucătoare pe care Sharapova a reușit să le învingă mai degrabă cu ajutorul nivelului decibelilor, și nu cu cel al forței sau execuțiilor bine plasate. Dacă adversarele rusoaicei acuză că nu se pot concentra atunci când o aud pe Sharapova gemând sau urlând după fiecare lovitură, spectatorii se declară de-a dreptul oripilați. “Mi-a luat zece minute să-i explic fiului meu că pe teren nu este o femeie chinuită de teroriști cu tehnici medievale de tortură, ci doar Maria Sharapova”, ne-a declarat Pierre, un francez care a vizionat pe viu finala de sâmbătă contra Simonei Halep.

În plus, se pare că nici secundele excesive pe care rusoaica și le ia înainte de a servi nu vor rămâne nepedepsite. Astfel, la trei abateri de la regula de 20 de secunde, adversarelor Mariei Sharapova li se va permite o pauză de minim 10 minute de cafea și țigară. Rămâne de văzut în ce măsură decizia îl va afecta, în viitorul apropiat, și pe Nadal.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare