HomeFeatured homeRetrospectivă. Eliberarea lui Adrian Năstase

Retrospectivă. Eliberarea lui Adrian Năstase

Asemenea milioanelor de români, care au stat cu sufletul la gură în ziua istorică de 18 martie, redacția Academia Cațavencu a trăit la intensitate maximă ELIBERAREA SECOLULUI. Mai jos, o scurtă retrospectivă, minut cu minut, a evenimentelor seculare care au durat aproape o zi. La noi pe

 

Adrian Năstase va fi eliberat după ce i s-au găsit urme de cal în ouă.

MINUNE! Un Van Gogh a lăcrimat în casa din Zambaccian după ce s-a aflat că Adrian Năstase va fi eliberat.

După eliberarea lui Adrian Năstase, colegii de celulă au redevenit obsedați de femei.

În sala de judecată, Adrian Năstase i-a spus unuia dintre avocaţii săi: „Nu credeam că procurorul DNA poate avea atâta originalitate”. Normal, el era obișnuit cu originalitatea procurorului Copy-Ponta.

Limba lungă a dreptății în Jurnalul național: „În perioada detenţiei de la Penitenciarul Jilava, după refacerea în spitalul închisorii, Adrian Năstase şi-a revenit rapid la forţa intelectuală care l-a caracterizat în întreaga carieră. Lunile de încarcerare nu au reuşit să-l înfrângă, să-l «îndoaie», spre disperarea adversarilor politici şi a torţionarilor de tip stalinist care l-au condamnat”.

Năstase va deveni liber de contract cu penitenciarul Jilava. Îl vrei la Steaua?

PE SURSE: Ion Iliescu s-a bucurat atât de tare atunci când a aflat că Năstase va fi eliberat, încât era să facă infarct!

Pe coșul casei din Zambaccian a ieșit fum roz.

După ce i-am numărat ouăle, acum îi numărăm și minutele…

Pășind în afara Penitenciarului Jilava, Adrian Năstase a simțit un fior prin gaura din fular.

După eliberarea lui Năstase, ouăle de la Cornu s-au spart în figuri de bucurie.

Crin Antonescu: „Adrian Năstase trebuia eliberat mai repede”. La naiba, s-a făcut deja ora 18:00!

Adrian Năstase (63 de ani) a făcut 8 luni de pușcărie pentru o țeapă de 750.000 de euro. O bătrână de 75 de ani din Mehedinți a fost condamnată la un an de închisoare pentru că a tăiat lemne din pădurea ei. Și toată lumea îl plânge pe Năstase.

Imediat după eliberare, Adrian Năstase a fost dus la o clinică medicală. Probabil pentru un necesar control la colon.

Cititorul nostru George Rîpă are un comentariu pe FB cu care suntem perfect de acord: „Cea mai mare umilinţă o trăieşte acum Mugur Ciuvică. Acel Ciuvică ce a fost arestat de pe stradă de Năstase îl pupă-n cur, în direct, pe Antena 3”.

Pe Antena 3, Adrian Năstase e prezentat ca un fel de Nelson Mandela. Numai că pe Mandela nu l-a pupat nimeni în cur nici după 27 de ani de puşcărie.

 

Exclusiv online

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare