HomeFeatured homeȘOCANT! Adria Cola și Frutti Fresh folosite în atacul...

ȘOCANT! Adria Cola și Frutti Fresh folosite în atacul cu arme chimice din Siria

Un grup de inspectori ONU a aterizat astăzi la Oradea după a început să se vehiculeze o ipoteză îngrozitoare cu privire la atacurile cu arme chimice din Siria. Se pare că regimul Assad nu a folosit nici gaz sarin, nici VX, ci o combinație letală între Frutti Fresh de grapefruit și Adria Cola.

Frații Micula, patronii European Drinks, neagă orice implicare, susțin că e vorba de băuturi trimise acum patru ani lui Bashar Al-Assad pentru o petrecere și că nu știau ce plănuiește să facă sinistrul dictator. După ce au gustat dintr-un pahar de Adria Cola, oficiali din Departamentul de Apărare al Statelor Unite au declarat că un astfel de lichid nu poate fi destinat consumului de către ființe umane. Un subscretar american de stat a luat-o razna după doar o gură din cola mioritică, prezentând simptomele cuiva care a luat droguri psihedelice (LSD, ciuperci, etc.).

Nu se știe exact procedeul folosit de către armata siriană pentru a disemina substanțele letale din combinația explozivă de Frutti Fresh de grapefruit și Adria Cola, dar inspectorii ONU cred că e elementul cheie este o pastilă de Mentosan. Toată lumea știe că dacă arunci niste Mentos în Coca Cola, iese o combinație explozivă, după. Ei bine, iată că Mentosan în Adria Cola rezultă într-o combinație letală.

Exclusiv online

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare