HomeTechA apărut Ler Maps, aplicația cu care poți chema...

A apărut Ler Maps, aplicația cu care poți chema colindătorii la vecinul tău acasă

Nici n-a dat bine, și a și luat, Dumnezeu, prima zăpadă a acestui an, că bandele dezlănțuite de colindători au și început să terorizeze marile orașe ale României.

Deşi în general populația se ascunde de ei şi încearcă să-şi camufleze prezenţa în locuinţă atunci când colindătorii sau popa cu botezul le sună la uşă, unii români mai inventivi au gândit și lansat o terifiantă aplicaţie de smartphone, numită Ler Maps, prin intermediul căreia oricine are boală pe vecinul de scară, de bloc, pe administratorul asociației, pe soacra de la etajul 2 sau pe zdreanța care l-a părăsit pentru gherțoiul cu BMW de peste drum, poate chema, la orice oră, colindătorii pe capul acestora.

Aplicaţia Ler Maps funcţionează ca o aplicaţie de chemat taxiuri, având un câmp special în care poți introduce adresa de domiciliu a celui ce urmează să fie terorizat. Programul are, de asemenea, și o rubrică specială pentru colindători, acolu unde aceștia se pot înscrie, precizând, într-o scurtă descriere, cam ce repertoriu vor avea când vor veni să colinde, câte persoane are ceata şi ce experienţă în băgat oamenii în sperieți au membrii.

De la lansarea ei, pe 15 decembrie, aplicația a fost accesată de milioane de ori și a avut ca efect o creștere masivă a numărului de consultații la secțiile de psihiatrie ale unităților spitalicești.

Mi-a făcut-o baba aia dementă de la 6. Le-a scris la colindători că dau câte un cozonac de persoană şi câte 100 de lei la fiecare ceată care vine să mă colinde. Până acum au venit 400 de cete, de trei zile nu mai pot să ies din casă. Ăia la care nu le-am deschis, mi-au spart geamul cu pietre, iar ceilalți, când n-am avut ce să le mai dau, au intrat și au început să-și ia singuri cam ce le trebuia de la mine din casă”, ne-a declarat Ștefan Mihăilescu Chitila, administrator de bloc și victimă a aplicației Ler Maps.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare