HomeSocialD'ale cetateanuluiCronică de misogin: Ziua Femeii sau Ziua Internațională a...

Cronică de misogin: Ziua Femeii sau Ziua Internațională a Înrobirii Bărbatului?

Duminică, indiferent de ce vor serba jumătățile lor sau fustele apropiate, milioane de bărbați urmează să comemoreze o împovărătoare realitate anuală: Ziua Internațională a Înrobirii Bărbatului.

Dintre toate sărbătorile astea malefice de la început de an care au în prim-plan femeia, Valentine's Day, Dragobetele, 1  și 8 Martie, Ziua Femeii este cea mai perfidă sărbătoare cunoscută omului.

Zilele îndrăgostiților se axează pe o singură femeie, iubita, nevasta, în unele cazuri dubioase, verișoara. De 1 Martie, scapi ușori, cumperi câte-un șnur ieftin și chiar dacă femeile strâmbă din nas, te scoți relativ ușor dacă spui că tu ești vintage, tradițional. Pe de altă parte, de Ziua Femeii nu mai ai scăpare. Nu poți să vii cu chinezării. Chiar dacă ai cumpăra numai flori, tot ești în pierdere, că și alea sunt scumpe.

E singura dată din an în care un bărbat sănătos la cap, potent și deștept se plânge că e înconjurat de prea multe femei. Românii sunt efeminați. De altfel, asta e o problemă a bărbatului român în general. Suntem crescuți de femei. Românce. Tradiționaliste. Încă de la naștere, în jurul nostru roiește un harem: de la mamă, la cele două bunici, mătuși, verișoare și surori mici, mari și mijlocii. Bărbații nu pot avea din start un rol în educația băiatului pentru că și ei la rându-le au fost crescuți de femei. Ciclul ororii nu poate fi oprit și se repetă, astfel, la nesfârșit. O să postulez aici, că toată treaba asta e o conspirație la nivel mondial din partea femeilor. Dacă bărbații sunt crescuți de mici de femei, cu siguranță mai târziu vor fi neoficial sclavii acestora.

Tot șiretlicul ăsta femeiesc culminează cu Ziua Femeii. Dacă nu faci cadouri, vei fi rușinea familiei. Mamei trebuie să-i iei ceva de 8 Martie, că doar ți-a dat viață. Pe bunici nu ai cum să le eviți, că imediat o să-ți spună că te-au șters la fund când erai mic și părinții erau la muncă și ești un nesimțit. Mătușile ți-aduceau mereu câte un cadou. Surorile o să-ți aducă aminte că nu de puține ori le-ai folosit pe post de țintă pentru pistolul tău cu ventuze. Nu în ultimul rând, după caz, verișoara e cea care te-a dezvirginat. Nu mai trebuie să amintesc de  iubite/neveste (nu mai primești sex), colege de serviciu (îți ies vorbe că ești chitros) și amante.

În fine, ca să întărească starea asta de înrobire pe veci a bărbatului, femeile spun mereu că e normal să aibă și ele o zi pe an, că ziua bărbatului e în fiecare zi.

Să ridice mâna bărbatul care n-a plătit înzecit pentru orice lucru care a părut o favoare venită din partea femeii.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare