HomeActualitateDiversitate și incluziune la Hollywod: Will Smith va juca...

Diversitate și incluziune la Hollywod: Will Smith va juca rolul Prințului Charles într-o peliculă despre Prințesa Diana!

După ce Academia Americană de Film a anunţat noi reguli privind diversitatea şi incluziunea, musai să fie respectate pentru ca o producţie să fie eligibilă la categoria „cel mai bun film” a premiilor Oscar, producătorii din Statele Unite ai unui film biografic axat pe prințesa Diana și pe despărțirea cuplului regal au anunțat că o celebră vedetă americană, Will Smith, va fi distribuit în rolul prințului Charles.

La doar câteva zile după ce s-a anunțat că actriței Kristen Stewart i-a fost alocat rolul prințesei Diana, vestea distribuirii lui Will Smith în rolul lui Charles a fost primită cu nemulțumire de conservatori, care consideră deja că ideea de corectitudine politică înseamnă, în artă și în societate, pervertire și cenzură, dar salutată de progresiști, care cred că numai așa se pot schimba mentalități, la scară globală.

În timp ce distribuția ambelor părți a fost ironizată pe rețelele de socializare, directorii de la Hollywood au lăudat această mișcare, reclamând isteria gratuită pe care astfel de teme o generează.

Ne simțim foarte satisfăcuți de această decizie de casting și, în același timp, foarte încrezători în succesul peliculei. Will Smith este un personaj iconic de la Hollywood cu ani de experiență în interpretarea unui prinț. De vreme ce a jucat magnific rolul prințului din Bel Air, vreme de 6 ani, suntem siguri că va putea face performanță, o sută și ceva de minute, și în rolul prințului de la Londra, cu atât mai mult cu cât are în comun cu moștenitorul tronului britanic acel zâmbet larg, până la urechi”, au declarat producătorii progresiști, adăugând: ”dacă Scarlett Johansson poate juca o femeie asiatică, nu există niciun motiv pentru care Will Smith nu poate juca un englez alb”.

În perspectiva realizării peliculei, Will Smith a contactat deja veteranul actor Dick Van Dyke pentru a-și perfecționa accentul englezesc. De asemenea, până la această oră Familia Regală nu a aprobat filmul în niciun fel, iar despre prințul Charles, în special, se spune că este destul de furios în legătură cu distribuția, și că nu ar accepta-o decât în varianta includerii în producție și a partenerei sale de viață, Camilla Parker, și a distribuirii actriței Whoopi Goldberg în rolul acesteia.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare