HomePoliticParlamentDupă excluderea din AUR, senatoarea Diana Șoșoacă își va...

După excluderea din AUR, senatoarea Diana Șoșoacă își va deschide cabinet parlamentar într-un salon de la Spitalul Obregia!

Dată afară cu șuturi și trâmbițe din AUR după escapada ilegală din cârciuma de cartier, din urmă cu o săptămână, senatoarea Diana Șoșoacă s-a exprimat mai mult decât nepoliticos la adresa liderului George Simion – ”Nu mă dai tu pe mine afară, somâldoc nenorocit ce ești! Plec eu, bă, tristule!” – și a anunțat că lucrurile nu vor rămâne așa, în topul activității sale urmând să intre un nou obiectiv, acela de a-l lăsa pe Simion fără mare parte dintre votanții săi bucureșteni.

Cum, în ultimul an, Diana Șoșoacă s-a dedublat în cele mai neașteptate personalități din istorie, politică sau din mediul artistic, crezându-se când Ana Ipătescu, Zoia Kosmodemianskaia, Evita Peron, Dolores Ibárruri, când Dana Grecu, Irina Loghin sau Floricica Dansatoarea, intrând mai întâi în pielea Reginei Tunelurilor Dacice de sub Bucegi, ca mai apoi să anunțe că va candida la Președinția României, după ”ejacularea sa prematură” din AUR, Șoșoacăi i-a venit ideea năstrușnică să-l facă la electorat pe Simion, deschizându-și un cabinet Parlamentar fix întrunul dintre saloanele Spitalului Obregia, din Capitală.

Șoșoacă a anunțat nu numai că se va întâlni zi de zi cu alegătorii, la noul sediu, ci și faptul că va transmite non stop liveuri de la inedita locație, dotata cu cea mai sofisticată aparatură de televiziune.

Am transformat camerele de supraveghere din salon într-un modern car de reportaj și pe patul meu vor sta invitații. Asistente îmi vor fi surorile medicale iar bodyguarzi – brancardierii. Voi transmite în special emisuni exclusive, realizate de mine, cu mine însămi, că doar nu ma obligă nimeni să-l aduc în direct pe rusofilul Călin Georgescu sau pe rapsodul comunist, Tudor Gheorghe. Voi chema decât pe cine are carul meu chef”, a precizat volubila Diana Șoșoacă, mai vocală ca niciodată după excludere.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare