HomeActualitateKamala, despre golanii lui Trump: Sunt agenți de infectare...

Kamala, despre golanii lui Trump: Sunt agenți de infectare Covid! BLM purta mască și dezinfecta pe unde trecea cu benzină și foc deschis!

După luni de proteste ale Antifa și ale Black Lives Matter, susținute de mass-media și de oficialii democrați din SUA, protestul public este din nou un lucru rău în America. Schimbarea poziției oficiale a Cteleviziunilor mainstream vine la scurt timp după ce mii de patrioți au luat cu asalt Capitoliul SUA, ulterior contestatei inițieri a procedurii de confirmare a votului prezidențial din decembrie.

Protestele sunt de astăzi rasiste, inacceptabile și un adevărat pericol la adresa sănătății publice”, a decretat preșe.., pardon, vicepreședintele Statelor Unite, Kamala Haris, explicând și motivul declarației: „știm cu toții că protestatarii BLM erau imuni la coronavirus, purtau măști negre pentru a proteja populația și dezinfectau toate locurile prin care treceau cu benzină și foc deschis. Demonstranții ăștia pro-Trump sunt, însă, toți, plini de Covid!”.

În corpore, membrii Congresului american au pledat pentru ca protestatarii de la Capitoliul SUA să respecte statul de drept, astfel încât politicienii să poată reveni în liniște la încălcarea statului de drept.

Suntem o națiune guvernată de legi”, a spus senatorul Tom Cotton. „Acest protest trebuie să se încheie acum, astfel încât noi, cei aleși legal, să putem reveni la certificarea unui vot prezidențial ilegal!”

Și Președintele Camerei, Nancy Pelosi, care a fost găsită în barul Capitoliului, după ce protestatarii i-au intrat în birou și-au golit dulapul de băuturi alcoolice, a cerut tuturor să înceteze încălcarea legii, astfel încât Congresul să se poată ocupa legitim de această operațiune: „Nu știați că singurele persoane cărora li se permite să încalce legea sunt oficialii guvernamentali ca mine?”.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare