HomeVedeteLux orbitor! Anamaria Prodan s-a pozat cu cireșele la...

Lux orbitor! Anamaria Prodan s-a pozat cu cireșele la vedere!

După ce anul trecut o ţară întreagă a văzut-o pe Ducesa de Dăbuleni servind icre negre cu polonicul, după o porţie zdravănă de fasole cu ciolan şi o salată mare de ceapă în oţet, diva lui Reghe demonstrează că înjurăturile comentatorilor de pe reţelele de socializare nu o ating nici la 10 metri în spatele fundului.

Ca reacţie la oprobiul public manifestat pe internet, fata a postat în această dimineaţă pe Instagram două noi fotografii ofensatoare în care arată săracilor ce îşi fac credite la CAR, în luna mai, pentru 100 de grame de cireşe, cum îi ţin ei companie, la arabi, fructierele pline cu celebrul fruct oprit al primăverii.

Anamaria Prodan a devenit ţinta unui val de critici pe reţelele de socializare la începutul acestei săptămâni după ce câteva fotografii care o prezintă în ţinute sumare, accesorizate cu cireşe, s-au viralizat pe Facebook, Twiter şi Instagram.

”Nu mai ai pic de ruşine, ţi-ai întins cireşele alea pe tine când puteai să le donezi unui pensionar care poate viseasă de nopţi întregi la un sâmbure!”, i-au scris agentei unii dintre urmăritori, în timp ce alţii s-au rezumat la a o ironiza: ”Eşti cam palidă de la la o vreme. Cireaşa lui Reghe nu mai rezolvă problema, avea nevoie de cireşele alea de un milion chilu', din Obor?”.

Începutul lunii mai este, îndeobşte, perioada în care opinia publică din România obişnuieşte să se dea peste cap din cauza preţului uriaş al cireşelor, fenomen susţinut, în ciuda oripilării publice, de numărul mare al snobilor cumpărători.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare