HomePoliticPantalonii lui Dăncilă şi fusta lui Iohannis

Pantalonii lui Dăncilă şi fusta lui Iohannis

Viorica Dăncilă spune despre adversarii bărbați că dacă ar fi corect ea ar purta pantaloni şi ei fustă. Zice că e mai puternică decât toţi la un loc. Sigur, ea a cărat țara în spate, ei au fugit de treabă, precum cocotele de dat cu aspiratorul. 

Să ne imaginăm cum ar fi un Klaus Iohannis îmbrăcat într-o rochie. Simplu, ca un ţăran scoţian, numai că de unde să iei cimpoiul, că Scoția nu e din haremul ambasadelor gălăgioase. 

Poate că lui Dan Barna i-ar prinde bine fusta. Ar ieşi sandalele cu unghiile la vedere mai bine în evidență. Chiar şi ciorapii, unul portocaliu şi altul albastru. Nu râdeți, așa a apărut în studioul emisiunii „România 9” după aflarea exipoll-ului de la europarlamentarele din mai 2019. 

Dar s-ar și potrivi cu sloganul, vânturat mai dihai ca praful de pe tobă, fără hoție ajungem departe, până la DNA, ar spune gura cârcotașului. 

Nu știm de ce gen e Direcția Națională a Anticorupție, dar acolo, o simplă cafea, băută cu procurorii te face din om neom.  Cum se explică altfel atitudinea lui Paul Stănescu de bărbat cu fustă, intrat leu și ieșit mielușel?

Viorica Dăncilă a înţeles mesajul, “Fii bărbată!” Într-o lume de muieratici, Dăncilă a demonstrat că poate duce mai mult decât toţi cei şase bărbaţi care au trântit-o în Parlament. 

Viorica Dăncilă să se fi inspirat din cariera Xenei, prinţesa războinică? Acea femeie frumoasă care dorea să răzbune distrugerea satului natal, devenit cel mai de temut dușman al triburilor, imperiilor și zeilor?

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare