HomeVedetePentru că nu mai are loc de operații estetice,...

Pentru că nu mai are loc de operații estetice, Mihaela Rădulescu îi face mărire de penis lui Felix!

Pasiunea cunoscutei prezentatoare Mihaela Rădulescu pentru operațiile estetice, care, de cele mai multe ori o fac să sperie copiii pe stradă și doar de puține ori o fac să arate mult mai tânără decât cei 50 de ani din buletin, adică de doar 49 de ani, este arhicunoscută.

Ca să-și păstreze tinerețea, ea a apelat adesea la specialiști plasticieni. Se pare că și anul ăsta Mihaela ar fi dorit să-nceapă sezonul de toamnă – iarnă măcar cu niște botox nou nouț, dar nu mică i-a fost mirarea aflând, de la chirurgul ei favorit că acest lucru nu mai e posibil.

”I-am băgat botox peste tot, până și în gingii, i-am scos coaste, i-am aranjat rotulele, i-am scos monturile de la picioare, i-am schimbat și silicoanele, i-am pus unele all season, că de la schimbarea repetată a anvelopelor de vară cu alea de iarnă îi stricasem tot șasiu, de nu mai aveai loc unde să bagi cricul. I-am umblat până și la sprâncene și la pleoape, căci, atunci când clipea, i se ridicau degetele în sandale. Cam asta e, atât, mai mult nu mai am ce-i face”, a precizat chirurgul.

Supărată că nu mai are ce-și opera, ingenioasa Mihaela a găsit totuși o soluție pentru a-și satisface dependența de operații estetice: îi va face mărire de penis lui Felix Baumgartner.

”Suntem împreună de 5 ani și ne bucură de o relație perfectă. Suntem făcuți unul pentru celălalt și ne înțelegem de minune, e și normal așa câtă vreme Felix e un bărbat ideal! Dar nici măcar el nu e perfect, mai are nevoie de mici retușuri… Nu mari, câțiva centimetri, dar știți că și câțiva centimetri contează”, ar fi spus celebra divă.

Potrivit surselor noastre, în cazul în care operația de mărire de penis nu va reuși, Mihaela Rădulescu va cere medicilor să-i transplanteze lui Felix direct penisul lui Dani Oțil.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare