HomeActualitatePentru siguranța sa, Biden schimbă soldații Gărzii Naționale cu...

Pentru siguranța sa, Biden schimbă soldații Gărzii Naționale cu militari ai Armatei Chineze!

Președintele Biden este decis să nu își riște sub nicio forma siguranța propriului mandat. Fapt pentru care este hotărât să înlocuiască elementele neloiale ale Gărzii Naționale, care încă păzesc oficialitățile americane în capitala Statelor Unite, cu forțe devotate, primite cu împrumut din capitala deloc vecină dar extrem de prietenă, Beijing.

Oamenii președintelui verifică, în prezent, soldații Gărzii Naționale încartiruiți în Washington, și îi înlocuiesc cu trupe ale armatei chineze pe toți cei care nu reușesc să treacă testul de loialitate.

Nu oferim nicio șansă privilegiaților de dreapta sau patrioților pro-Constituționali desantați, în uniformele Gărzii Naționale, în capitala națiunii. Avem nevoie doar de soldați care să fie loiali stăpânilor noștri, ai tuturor, adică Partidului Comunist Chinez”, a spus Biden într-o conferință de presă în cadrul căreia a anunțat și procesul de verificare.

Astfel, analiștii vor căuta prin postările soldaților pe rețelele de socializare și prin lucrurile personale ale acestora orice indică neloialitatea față de Partidul Comunist. Oricine va fi găsit necorespunzător va fi trimis acasă și înlocuite cu militari chinezi.

Democrația nu se referă la o singură persoană și la votul acestiea. Democrația înseamnă un grup de oameni selectați pe sprânceană, care nu ies din cuvântul liderului lor suprem și îi fac și pe ceilalți să i se încline, chiar și sub amenințarea forței militare" a mai adăugat Biden.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare