HomeActualitatePrimarul Vasluiului își face campanie electorală cu noile benzi...

Primarul Vasluiului își face campanie electorală cu noile benzi exclusive de circulație pentru bețivi!

Vasile Pavăl are ca și asigurat următorul mandat la conducerea Primăriei din Vaslui după ce, în această vară, a luat decizia de a construi benzi exclusive de circulație pentru unii dintre cetățenii care asigură specificul zonei: bețivii.

Facilităţile rutiere au în vedere fluidizarea traficului în condiţiile specifice din capitala judeţului Vaslui. Pistele, în număr de 50 decocamdată, au ca puncte de plecare staţiile de autobuz din municipiu, iar ca puncte de sosire principalele 50 de cârciumi foarte frecventate ale oraşului.

Numărul pistelor speciale de circulaţie pentru beţivi urmează să crească consistent până la anul, pe vremea asta, avându-se în vedere faptul că urmează sărbători extrem de apreciate bahic de către Vasluieni: Ziua Națională, Sărbătoarea Crăciunului, Revelionul, Sfinții Mucenici, Floriile, Paștele șiziua de 1 Mai. De asemenea, la cererea consumatorilor, de băuturi şi de servicii edilitare, pistele urmează să fie dotate şi cu balustrade de susţinere, astfel încât utilizatorii să nu fie obligaţi de împrejurări să circule pe ele mai mult în patru labe.

Nu în ultimul rând, circulaţia pe traseele rutiere în cauză urmează să fie supravegheată, în anumite puncte, de agenţi de Poliţie Locală, aflaţi, fireşte, tot în stare de ebrietate, pentru a putea empatiza în mod eficient cu cei al căror trafic urmează să-l monitorizeze.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare