HomeActualitateRo-Alert cu nea Argatu, s-anticipăm cutremuratu'!

Ro-Alert cu nea Argatu, s-anticipăm cutremuratu’!

Aflăm azi de la băieții responsabili cu fizica pământului că România taman ce a mai trecut printr-un cutremur. În fine unul slab, de 3 jumate, și tot pe zona aia, Vrancea, adevărata Japonie a tradițional trăgătorilor din dacica Mioriță.

Dincolo de eveniment, că seismul nu ne-a afectat mai deloc contează mai puțin. Ce e cu adevărat important, în opinia noastră, e că Ro-Alertul, sistemul ăla care ne-a cutremurat la buzunare, n-a zis nimic nici de data asta. Adică nu și-a făcut treaba, fapt pentru care degeaba ne anunță pe noi IFP că seismul s-a produs, dacă nu am aflat, așa cum ar fi trebuit, că urmează să se producă.

În atare situație, propunem autorităților să lase dracu ustensilele digitale tehnologice drăcești, iată, complet ineficiente, și să-l angajeze la Ro-Alert pe IPS Calinic Argatu, Mai Marele Arhiepiscopiei Argeșului și Muscelului, băiatul ăla care a declarat că Sfinția sa are pe persoană fizică un har aparte, grație căruia presimte cutremurele. Omul cică nu i-a scăpat niciunul dintre cele importante, inclusiv cataclismul din '77, iar Colectivul de Prognosticare, Previziune și Prorocire al Academiei Cațavencu a studiat cu responsabilitate cazul Profetului argeșean, fiind în măsură să confirme adevărul comunicat populației.

O singură precizare corectivă am avea de adus: ce-i drept, după cum se știe, există vorbe că dl Calinic nu primește stimulii senzoriali înainte văzători în calitatea sa de Arhiepiscop, ci în aceea a sursei "Zamfir", nume de cod folosit pe vremuri în revelațiile comunicate Mănăstirii Secu. Această dublură eterică a personalității sale și-a păstrat intacte canalele energetice informaționale, beneficiind de premoniții intime specifice șobolanilor. Care părăsesc primii corabia la scufundare sau ies cei dintâi din găuri la cutremurare, dar tot ei sunt primii întorși pe locurile binemeritate și primite de la Tata Noe.

O asemenea nuanțare nu ar fi importantă, totuși, în economia demersului nostru. Mai ales supra-oamenii cu asemenea calități specifice recepționează inclusiv avertismente când vin cutremure politice. Atunci își dau jos blana naturală pentru a intra în cea ecologică a salvatorilor națiunii organizați în Fronturi, după planurile de urgență elaborate tot la Secu. Nu știm cât e de adevărat, dar unii cercetătorii britanici susțin că mișcările tectonice importante pot fi prevăzute doar de către inițiați ce intră în Biserică pătrunși de adevărata (și sfânta) lor misiune. Încheiată numai cu picioarele înainte, cînd duc în Ceruri taina șoptită și binecuvântată a harului lor pământesc.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare