HomeVedeteTopless șocant la Mamaia: cum a speriat plaja şi...

Topless șocant la Mamaia: cum a speriat plaja şi şi-a găsit şezlong Viorica de la Clejani!

Pe durata întregului sezon estival, sute de frumuseţi ale patriei, ajunse la vârsta maturităţii dar neatinse de bisturiele parcagiilor, de magia programelor de înfrumuseţare pe calculator, fără sutien şi foarte relaxate, încântă miile de turişti români care se încăpăţânează să-şi irosească economiile de un an pe un weekend la Mamaia.

Printre acestea se strecoară, însă, şi unele posesoare de urme vizibile ale naufragiului fizic, cel mai recent caz de notorietate fiind cel al Vioricăi de la Clejani.

Pentru că zilele trecute nu au reuşit să prindă loc la soare, Viorica şi fiica sa, Margherita, ultra-abonată la minunile tehnicii chirurgicale estetice, s-au decis să renunţe rapid la sutiene, pentru a testa reacţia publicului. Cum, în urma acestui gest, zeci de şezlonguri din vecinătatea celor două clejence s-au eliberat de urgenţă, rezultă că aspectul Vioricăi a fost suficient de convingător pentru a compensa şi incontestabilul ”vino-ncoá” al fizicului fiicei sale.

Ulterior, simţindu-se în largul său, Viorica a îmbrăcat şi un body ultra sexy, după părerea sa, pe care l-a plimbat provocator pe plajă, în aşteptarea soţului său, Ioniţă, plecat la descântarea pomenii unui porc sacrificat de un clan romulan în parcarea unui hotel de 5 stele din Mamaia.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare