HomeSocialD'ale cetateanuluiTrei angajaţi de la RADET au sunat la 112...

Trei angajaţi de la RADET au sunat la 112 pe motiv că ar fi fost întrerupţi abuziv de un echipaj SMURD în timpul programului de lucru!

Trei angajaţi de la RADET au sunat în cursul zilei de ieri la 112, pe motiv că ar fi fost întrerupţi abuziv de un echipaj SMURD în timpul programului de lucru. Cei trei invocă faptul că au fost atacaţi de paramedici, consultaţi, pastilaţi şi injectaţi fără voia lor, în timp ce săpau şanţuri pentru modernizarea sistemului de distribuţie a energiei termice.

Varianta muncitorilor nu este confirmată, însă, de către Radet Calafat, şeful echipajului SMURD implicat în incident.

”Astăzi, pe sistemul naţional unic pentru apeluri de urgenţă am primit câteva sesizări disperatre din partea locatarilor unui bloc la parterul căruia se executau lucrări de modernizare a infrastructurii. Oamenii ne-au anunţat că muncitorii care se ocupă cu săparea şanţurilor suferă, probabil, de stări gripale sau chiar de infecții cu coronavirus care îi fac să leşine în fiecare zi, în jurul prânzului, şi să se trezească abia seara, cu puţin timp înainte de apus. Ne-am deplasat la faţa locului şi am încercat să resuscităm lucrătorii pe care i-am găsit într-o stare de somnolenţă acută, însă aceştia ne-au răspuns cu înjurături şi ne-au făcut plângere la Poliţie pentru faptul că i-am deranjat în timpul programului de lucru”, a precizat medicul Calafat

Reprezentatul SMURD a fost contrazis de şeful de brigadă de la RADET, Dorel Mangialâc: ”Domnule, pe parlamentari îi ia cumva SMRDU' când dorm cu orele prin Cameră şi prin Senat? Nu, pentru că ei munceşte şi aşa, cu gura deşchisă şi capul pe spate, se gândeşte cum să facă să ne fie nouă bine, să avem un loc de muncă. Aşa şi noi, când a venit nesimţiţii ăştia de la SMURD, tocmai eram într-un breiştorming în care ne imaginam cu ochii închişi pe unde să tragem noile conducte care să facă căldură la oameni la iarnă, să nu mai degere în apartamente!”

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare