HomeActualitateUber Eats introduce Food Bazooka pentru livrări în condiții...

Uber Eats introduce Food Bazooka pentru livrări în condiții de distanțare socială

Pentru a livra comenzile extrem de numeroase, conformându-se în același timp reglementărilor pandemice și menținând distanțarea socială ce presupune lipsa unui contact cu destinatarii pachetelor, Uber Eats a introdus un nou tip de tun alimentar pe distanțe scurte și medii, pe care livratorii îl pot folosi pentru a vă lansa mâncarea, de la zeci de metri distanță, chiar în fața ușii.

Bazooka pentru alimente le permite șoferilor să vă arunce mâncarea chiar pe verandă, păstrând în același timp o distanță extrem de sigură. Burgerii, pizza, shaormele de orice fel, sau orice altă mâncare ai ai comandat, toate vor veni zburând la propriu chiar la ușa ta, cu o viteză și o precizie uimitoare.

Cu toate astea, având în vedere instrumentarul și mai ales forța de expediere, băuturile și supele vor lipsi din meniul de livrare al celor de la Uber Eats. În atare situație, concurenții de la Take Away se pregătesc să profite de această lacună în strategie a celor de la Uber Eats, punând la cale o adevărată artilerie grea pentru livrările de produse sensibile în timp de pandemie, adică o flotă de drone de precizie, dirijate de la mare distanță, care îți pot intra în casă, îți pot așeza ciorbele pe masă și îți pot oferi chiar restul în cazul în care plata nu se face cu bani potriviți.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare