HomeActualitateUltimul jurnal de Halloween al lui Dracula

Ultimul jurnal de Halloween al lui Dracula

21:00 Bună dimineața, dragă jurnalule! Cum adică e seară? Ai uitat că sunt vampir? Pentru mine, razele soarelui sunt precum Ciolacu pentru Iohannis: nici să nu le văd!

21:15 Ce bine e să fii Eu! Pot să mă transform într-un liliac, sunt mai puternic ca un tanc, mai rapid ca o mașină de curse și pot să hipnotizez pe oricine vreau. Mă rog, mai puțin pe Monica Tatoiu, dracu’ știe de ce… Și mai sunt câteva avantaje: nu trebuie să mă șterg la fund după ce merg la WC și nu trebuie să-mi suflu nasul niciodată. Singura parte nasoală e că e foarte greu să te bărbiereşti și să te speli pe dinți când nu te vezi în oglindă.

22:00 E Halloween, dragă jurnalule! Știi ce înseamnă asta? Înseamnă că pot și eu să umblu noaptea pe stradă ca vampiru’, nu să mă ascund în casa mea, la ultimul etaj din Casa Poporului. Îmi place că nu a mai urcat nimeni până sus, aici, de cel puțin 30 de ani. Mi-am făcut un apartament destul de mișto: am un coșciug ultimul răcnet de la IKEA și un candelabru sinistru cu cristale Swarovski.

23:00 În seara asta vreau să petrec. O să zbor până Bamboo, că am auzit că acolo e toată lumea cool și bogată, și tocmai de aia își permite să o pună de o petrecere ilegală, în plină pandemie, când cluburile sunt ferecate legal la interior. Iar eu sunt şi cool, și bogat. Cum de unde? Auzi, întrebare! N-ai mai văzut morţi bogaţi? Elvis, Michael, gen… Hm! Nu ştiai că, de fiecare dată când se face un film cu vampiri, mie mi se plătesc drepturi de autor? De când cu seria „Twilight” sunt mai bogat decât Bill Gates şi Mark Suckerberg sau cum îi zice lu’ ăla la un loc. Mă rog, e un film prost, recunosc, dar ce vrei, dragă jurnalule, viața nu mai e așa de simplă ca acum cinci secole, când mi se spunea Ţepeş! Acum trebuie dai țepe spectatorilor ca să o duci bine.

23:30 Brrr! Băbăiatule, urât loc Bamboo ăsta! În 580 de ani de viață nu am auzit muzică așa de proastă. Și ţine cont: am fost şi la nunta lui Vali Vijelie! M-am dus de curiozitate, să ascult şi eu cum sunt manelele alea, dar erau atâţia cocalari cu grupa B3 acolo, că m-am îmbătat rangă după primele două gâturi supte.

00:00 Am agățat o fată. Cică o cheamă Bianca și îmi propun să fie aperitivul acestei nopţi magice.

01:00 Mi-am luat țeapă, ceea ce e cam ironic, având în vedere trecutul meu! Oriunde voiam să-mi bag și eu colții în Bianca, dădeam ori de silicon, ori de botox, ori de oase, deşi citisem prin tabloide că ar fi o tipă cu mult sânge în instalaţie. Poftim, să mai crezi în presă!

03:00 Mi-e o foame de crăp. Toate femeile peste care dau au silicoane până și-n buricele degetelor. Nu-mi rămâne decât o singură soluție. Nu credeam că o să ajung vreodată aici, dar viața te pune și în situații de-astea. Mă dezinfectez și degresez cu un cocktail local, foarte apreciat pe aici, și apoi mă duc la Oana Roman…

07:00 E dimineață și, cel mai probabil, voi muri ars de soare. Printr-o serie nefericită de evenimente, am ajuns blocat acum trei ore sub Oana Roman, care a adormit și sforăie peste mine. N-o pot ridica nici cu super-puterile mele. Adio, dragă jurnalule!..

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare