HomeActualitateUn buzoian angajat să tencuiască ruinele din Machu Picchu...

Un buzoian angajat să tencuiască ruinele din Machu Picchu l-a descoperit în Peru pe Dan Condrea, patronul mort de la Hexipharma!

O descoperire de-a dreptul macabră a făcut Ionuț Sterie, din Pătârlagele, aflat cu afaceri în Peru. Buzoianul este de meserie zidar și a semnat un contract foarte avantajos cu o firmă peruană de construcții prin care se obligă sa facă diverse reparații și modificari celebrei fortărețe, vechi de secole, din Machu Picchu.

Săptămâna trecută și-a cărat materiale și sculele la locația situată la peste 2400 metri altitudine, după care a montat schela. La un moment dat, printre localnicii care vând suveniruri la tarabe, a vazut un barbat ce i se părea extrem de cunoscut. Șocul resimțit de Ionuț a fost atât de puternic încât era să se prăvălească de pe schelă.

S-a apropiat de persoana respectivă și a auzit-o cum vorbea cu niste turiști în dialectul Decathlon al limbii naționale a peruvienilor, numită Quechua. Încerca să le vândă căciuli împletite manual din lână de Alpaca. ”Alo, domnu´! Nu cumva sunteți patronul ăla care a murit în accident de mașină, la Buftea?”, l-a întrebat Ionuț cu vocea tremurândă. Brusc, comerciantul de căciuli a țîșnit ca din pușcă, lăsându-și taraba nepazită și dispărând în mulțime.

Sigur era Dan Condrea, de la Hexipharma, a declarat Ionuț Stere. Îl știu bine că soră-mea a lucrat la ei, vreo trei ani. Acu´, vă dați seama, dacă s-a ascuns printre Anzii Peruvieni, cu înălțimi de peste 4000 metri, nu-l mai găsesc nici cu câinele de poliție.”

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare