HomeActualitateVeste uriașă pentru femei: a apărut testul de sarcină...

Veste uriașă pentru femei: a apărut testul de sarcină care îți spune și numele celui cu care ai procreat!

Savanții româno – britanici de la Institutul de Cercetări Științifico Sociale și Medicale București sunt favoriți, în acest an, în cursa pentru decernarea mult râvnitului Premiu Nobel pentru Medicină.

Cercetătorii români au creat revoluționarul test de sarcină în baza interpretării căruia utilizatoarele pot afla nu numai dacă sunt sau nu însărcinate ci se pot pune la curent chiar și cu numele potențialului viitor tătic, în ipoteza în care, din varii motive, au dubii cu privire la identitatea acestuia.

Noua versiune a testului de sarcină disponibil pe piață, dezvoltată cu tehnologia de ultimă oră DUO – Parental, se bazează pe un un sistem ultrasensibil și inteligent de detectare a amprentelor ADN. Se folosește în același mod ca testul tradițional, doar că în două etape distincte. În prima etapă, în contact direct cu urina, testul va arăta, dacă apar două linii verticale, că utilizatoarea este însărcinată. În cea de a doua etapă, la doar 5 minute după folosire, pe cadranul urino-impresionabil al noului test, cunoscutele liniuțe verticale, a căror succesiune arata ca utilizatoare este însărcinată, vor fi înlocuite cu liniuțe orizontale și puncte roz, modul în care acestea se vor succeda oferind doritoarelor posibilitatea de a afla, atunci când nu sunt sigure, numele tatălui.

Practic, succesiunea de linii și puncte va fi interpretată în baza cunoscutului cod Morse. Astfel, dacă pe ecranul testului de sarcină vor apărea o linuță orizontală și două puncte, urmată de o altă linuță orizontală și încă două puncte (- .. – ..), va fi evident că fecundarea se va reține în sarcina numitului Titi, soț, amant, coleg de serviciu, instalator, poștaș sau director de instituție.

Deși invenția savanților români a fost făcută cunoscută doar în urmă cu câteva zile, vestea a făcut deja ocolul rețelelor de socializare, pe adresa Institutul de Cercetări Științifice Medicale sosind deja câteva zeci de mii de solicitări de achiziție în regim de precomandă, 90% dintre acestea fiind făcute, ați ghicit, de către bărbați…

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare