„Săracii fac lucruri tâmpite”, un nou show marca Dan Negru

de Radu Uszkai , 10 septembrie 2012
dan negru

Un nou show TV își va face apariția în grila de programe a celor de la Antena 1 începând cu această toamnă. Emisiunea, intitulată „Săracii fac lucruri tâmpite”, va fi prezentată de nimeni altul decât de inegalabilul Dan Negru.

Din câte se pare, formatul acestui nou show va fi simplu. Astfel, fiecare emisiune îl va avea drept protagonist pe unul dintre milionarii României, prezent într-un oraș foarte sărac al țării noastre. Contra unei sume de bani, săracilor le vor fi testate limitele cu privire la ceea ce înseamnă respectul de sine. Cum filmările au și început, am reușit să obținem, în exclusivitate, câteva informații privitoare la ediția-pilot a emisiunii.

Primul dintre milionarii de carton ai României care le vor da bani săracilor pentru lucruri înjositoare va fi Gigi Becali. Alături de Dan Negru, el se va plimba pe străzile din Mizil o zi întreagă, în căutarea candidaților perfecți. Iată doar o parte dintre probele la care vor fi supuși săracii din orașul prahovean: mâncatul de insecte, urinatul pe clădirea primăriei sau curățarea, cu limba, a turlei bisericii . O serie de premii speciale vor fi acordate bărbaților din Mizil care se vor abține să bea alcool sau şă-și bată nevestele fără niciun motiv, o zi întreagă.

Loading...
ADS ProfitShare

Comentarii

+