”Cutremurul din Nepal putea fi prevenit, dar era păcat, rușii au băgat o grămadă de bani în el!”

de Spartakus , 28 aprilie 2015
”Cutremurul din Nepal putea fi prevenit, dar era păcat, rușii au băgat o grămadă de bani în el!”

După ce a declarat că în spatele atentatelor teroriste ale Statului Islamic s-ar putea afla chiar ”poporul ales”, cunoscuta prezentatoare TV, opinoloagă și păreristă Denise Rifai a revenit în centrul atenției, punând pe tapet o chestiune arzătoare: ”Putea fi prevenit cutremurul din Nepal?”. Cum nimeni din studio nu a putut da un răspuns pe măsură acestei perle de jurnalism autentic, ne-am adresat azi unui celebru seismolog român care, dat fiind subiectul delicat, a ținut să-i fie păstrat anonimatul.

”Da, seismul din Nepal putea fi prevenit, a precizat el, dar era păcat, că rușii au investit o grămadă de bani în el. Pentru că – iar asta nu o știu decât Denise Rifai, Lorin Fortuna și alți câțiva inițiați, cutremurul de acolo nu a fost unul normal, ci unul paranormal. Așa cum americanii au declanșat, acum câțiva ani seismul din Indonezia, așa a procedat și Putin acum. El a vrut, pur și simplu, să-și încordeze mușchii în fața Occidentului și să arate că și el e în stare de așa ceva. Din păcate pentru imaginea lui, neavând suficiente ruble, că economia Rusiei e pe butuci, nu i-au mai ajuns banii și de-un tsunami”.

Loading...
ADS ProfitShare

Comentarii

  • un roman mai prost

    30 aprilie 2015 12:09

    sa nu fie cumva HARPA americonilor, el gringos globalist, uita ce-au facut cu Fukoshima,cu Ucraina sa nu mai vorbim de fosta Yugoslavie, Irak, Afganistan,Libia, Yemen , kABALISTI iNCORNATI nOI orinduir Mondiale. Mai decimeaza, reduc din populatia globului. Dar prima data trebuie sa cistige , cartelurile farmaceutice de pe urma citostaticelor sa le toate bani si in ultimile zile scalvilor moderni ai umanitati globaliste.

    raspunde comentariului
+