HomeActualitate10 motive să nu votezi Cătălin Predoiu la Primăria...

10 motive să nu votezi Cătălin Predoiu la Primăria Capitalei

Nu-s din București și mă doare-n cot dacă bucureștenii au apă caldă, câini blânzi în parcări sau dacă e berea ieftină în Centrul Vechi. Dar tocmai de-aia cred că văd mai limpede decât voi, bucureștenii, ce probleme au candidații. Episodul 2 este cu prietenul lu ăla de le-a furat banii la șmecheri. Predoiu.

Motivul nr. 1. A fost prietenul brokerului Sima, iar acum îi este acestuia dușman. E ceva bolnav în relația asta, încă nu-mi dau seama ce, prea îi dă în gură Sima și ăsta micu’ nu reacționează.

Motivul nr. 2. E femeie. Hooo, nu săriți, știu că e bărbat. Dar e prea delicat, așa… Nu l-am auzit vorbind decât limba de lemn. Nici un verb mai puternic, nici o ironie mai la vedere. Din cauza asta, mi se pare laș, băbălău, pămpălău, bleg. Pare că se îmbată dintr-o bere.

Motivul nr. 3. E atât de ocrotit de presă în ultimii ani încât sigur nu e ceva de capul lui. De exemplu, eu nu pricep de ce nu-i scotocește nimeni perioada când făcea consultanță juridică la privatizări. Sau perioada în care a făcut consultanță pentru Rompetrolul despre care aflăm acum că ne-a fraierit pe toți.

Motivul nr. 4. Predoiu e liberal cum sunt eu pesedist. Sau ați uitat că a fugit din PNL ca să fie ministru în guvernul PSD-PDL, la cererea actualului șef al PMP?

Motivul nr. 5. Urât nu e, prost nu e, are și bani căcălău, făcuți din consultanță pe privatizări… ce dracu’ caută la stat? Pe bune, ce vrea și de la cine, de se tot învârte între ministere și sinecuri publice? Cine naiba, după 15 ani buni de business, își mai riscă pielea și pierde timpul între niște papagali cum avem noi în politică?

Motivul nr. 6. Ținând cont de motivul nr. 5, dar si de motivul nr. 3, singura explicație este că omul are o misiune de îndeplinit. Iar de ăștia cu misiuni m-am săturat.

Motivul nr. 7. E autorul unor tâmpenii verbale atât de mari, încât te și miri că un băiat așa deștept poate să vorbească atât de anapoda. Încă mă bântuie aia cu Bucureştiul din România din Europa…

Motivul nr. 8. PNL nu l-a vrut niciodata pe Predoiu candidat la Primăria Capitalei. Pe bune, când ești abia a patra alegere a unui partid, e ceva în neregulă cu tine…

Motivul nr. 9. Nici Predoiu n-a vrut iniţial să candideze. De câteva zile însă pare că vrea. El sau echipa lui de comunicare. Ia uitați-vă pe predoiu.ro să vedeţi ce campanie inspirată din House of Cards are.

Motivul nr. 10. E din Buzău. Și în centrul Buzăului e o statuie dedicată „țăranilor din Ploiești care i-au susținut la nu’șce răscoală. Țărani sunteți voi, bă!

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare