HomeActualitate6(66) antiminuni de la arestarea lui Gigi Becali

6(66) antiminuni de la arestarea lui Gigi Becali

De când a fost arestat Gigi, România trece printr-o dezminunizare gravă, rata de absorbție a crucilor în cartofi și obiectelor religioase curgătoare de mir scăzând vertiginos, fiind și acesta unul dintre numeroasele motive pentru care nu intrăm în spațiul Schengen. Dar care sunt minunile de care nu mai avem parte în ultimul timp?

1. Cruci în cartofi – de la arestarea latifundiarului, aproape că nu s-a mai găsit cartof stricat cu cruce-n el, antiminune care poate-nsemna doar două lucruri: ori celor sfinte nu le mai pasă de ce pun românii în farfurie, ori mâncăm prea mult în oraș cartofi congelați.
2. „Iisuși” în frunze/ziduri/fum/strecurătoare etc. – chipul lui Iisus n-a mai apărut pe nicăieri, un alt semn că arestarea lui Gigi a afectat grav imaginea României pe plan religios, atât în cer, cât și pe pământ. Trebuie tras un semnal de alarmă, deoarece, până la condamnare, Iisus apărea peste tot, de la zidul unei case sărăcăcioase și până la frunza unui ficus dintr-o crâșmă.
3. Cruci în lemn – faptul că-i foarte cald în aproape întreaga țară a dus la o reducere a numărului de cruci în lemn, dar și prețul lemnelor a crescut. Nu există o altă explicație logică, din păcate, decât arestarea lui Gigi.
4. Paști – pâinea sfințită cumpărată de familie în noaptea de Paște a făcut mucegai când Gigi a fost arestat (precum se vede în fotografie).
5. Mir din icoane – cantitatea de mir și alte lichide minune a scăzut de asemenea, de la 300 de litri de mir/an în cazul fiecărei icoane, la aproape 1,2 litri/an la 1.000 de icoane.
6. „Iisus vine” – numărul inscripțiilor magice de pe ziduri, stâlpi și poduri este mult mai mic, semn că revenirea lui Iisus nu se va produce prea curând, cel puțin nu până iese Gigi din închisoare.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare