HomeActualitateĂsta da, curaj: Hollande vrea să renunțe la frizer...

Ăsta da, curaj: Hollande vrea să renunțe la frizer și să mai angajeze polițiști!

Pentru că țara pe care o păstorește, îndreptând-o cu pași lenți, dar siguri, spre prăpastie, trece prin momente dificile, președintele francez Francois Hollande e decis să ia măsuri. În primul rând, el a ”condamnat ferm” atentatul de la Nisa și a anunțat că urmărește ”cu atenție și îngrijorare” situația, alături de Merkel, Iohannis și celelalte lucruri utile din UE. Este adevărat că președintele (prescurtat preș.) Franței a condamnat ferm și atentatele de la sediul Charlie Hebdo și pe cele din Paris, dar de data asta el chiar vorbește serios.

Ca să vă dați seama cât de decis e Hollande să facă ordine în Franța, aflați că el a luat chiar o măsură extremă: l-a concediat pe frizerul plătit cu 10.000 de euro pe lună din banii fraierilor de cetățeni francezi plătitori de taxe și impozite. Fondurile astfel economisite vor putea fi folosite pentru angajarea mai multor polițiști. ”Orice s-ar spune despre el, președintele e un patriot. Preferă să rămână cu chelia netunsă pentru binele Franței. Nu știm unde se va angaja frizerul, dar la ritmul cu care ucid islamiștii la noi s-ar putea ca în curând să nu se mai angajeze nicăieri, că n-o să  mai aibă pe cine tunde”, au precizat surse bine informate de la Paris.

Potrivit acelorași surse, e de așteptat ca  și alți politicieni francezi să facă sacrificii similare, renunțând la cosmeticieni, chelneri, maseuri sau șoferi. Economiile obținute vor fi folosite pentru a cumpăra polițiștilor francezi ochelari, poate așa vor nimeri și ei de la cinci metri un șofer aflat la volanul unui camion.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare