BOR tine legatura cu Dumnezeu prin Wi-fi.

de Marius Gheorghiu , 16 septembrie 2014
Laser, frate ortodoxule!
In disperarea de a fi cat mai aproape de Dumnezeu, BOR-ul s-a gandit zilele astea sa ridice o biserica chiar pe platoul Bucegi, la 2269 de metri altitudine, fara niciun aviz. Dupa ce preotii au slavit hramul Schimbarea Masinii si Schimbarea Vilei, se pare ca lacasul de cult va avea hramul Schimbarea la Fata.
"Ni s-a spus ca cererea noastra va ajunge direct la Dumnezeu. Ne-a costat 250 de mii de euro. L-am avut intermediar pe Bercea Mondial, dar a meritat! Banii au ajuns la cel de Sus si am primit unda verde.", declara o maicuta.
 
"Fiind in varful muntelui, vom crea si o pensiune de 4 stele, langa biserica. E pacat sa tinem enoriasii in frig. Preturile vor fi accesibile, orice politician isi poate permite cateva zile de liniste. Am creat si un sistem de wi-fi, iar in curand dam drumul si aplicatiei "Help God" .
 
E o aplicatie in care oamenii isi scriu grijile, iar biserica fiind foarte aproape de Divin, totul se duce prin wireless in Rai. Raspunsurile vin direct in lacasul nostru de cult. Se pare ca, dupa toata povestea asta, Dumnezeu inca nu a avut nimic de declarat.
Loading...
ADS ProfitShare

Comentarii

 • culi

  20 septembrie 2014 16:31

  De ce BOR-ul nu construieste o biserica la 20 km de la Constanta -undeva in LARG sa pluteasca pe VALURI precum ULISE.Pe Bucegi ,Babele poate sa deschida vreun CLUB de NOAPTE si e maaaare pacat!

  raspunde comentariului
 • omu

  17 septembrie 2014 11:46

  strica toata privelistea cu bisericile si crucile pe culmi de munte..sper sa nu o construiasca

  raspunde comentariului
 • Vasile Dumbrava

  17 septembrie 2014 7:03

  Prea fricitului,securist,ai recomand,pt.toti de la patriarhie si BOR,sa citeasca,Le miserable,pt.a le ierta D-zeu pacatele,pt. distrugerea ,biserici Ortodoxe.

  raspunde comentariului
 • Leonas

  16 septembrie 2014 20:01

  Mult Prea Fericitul,intocmai ca si"Mult iubitul..."in loc sa se ocupe de cele sfinte si de a-l readuce - de la DNA - in sanul bisericii si in poala Sfiintiei Sale pe ratacitul episcop de Constanta,se ocupa de edificarea unor pensiuni prin care sa-siexploateze mai pe sest enoriasii care,ajunsi pe varf de munte cu ranita plina de saracie si de pacate,sa coboare la vale simai saraci,usurati de bani si descarcati de pacate...

  raspunde comentariului
+