HomeActualitateBreiching-niuz! Păpușile noastre gonflabile fac amor cu îngerii!

Breiching-niuz! Păpușile noastre gonflabile fac amor cu îngerii!

Cum ar spune Cătălin-Radu Tănase, într-o zi călduroasă de vară, când nimic nu părea că va întuneca bucuria redactorilor și cititorilor Academia Cațavencu, o mână criminală a săvârșit o diabolică faptă. Luate pe nepregătite, Despina și Frusina au sfârșit tragic, înjunghiate cu barbarie în umbra nopții. Făptașul a scăpat, dar Poliția a organizat deja filtre la intrarea și ieșirea din București pentru a-l prinde.

Nici nu vrem să ne imaginăm ce au simțit tinerele în momentul în care lama cutterului a trecut prin plasticul fin, incizia fiind realizată cu o precizie de chirurg. Un „chirurg” care a curmat soarta a două posibile viitoare asistente TV ori dive.

Rudele Despinei au hotărât să opteze pentru o înmormântare creștinească în cimitirul Oanei Zăvoranu, iar Frusina va fi incinerată, fiind o fană a muncii lui Sergiu Nicolaescu.

Victor Ponta a declarat deja că va propune o zi de doliu național pentru ziua de mâine, rugând-i pe toți românii solidari să poarte o bandană neagră de plastic.

 

Din fericire pentru cititorii AC, concursul continuă și veți primi asistenta mult dorită, așa cum scrie în regulament. Nu le peticim pentru că Despina și Frusina au neamul mare.

Trebuie doar să ne spui de ce le vrei și ce ai de gând să faci cu ele. Noi vom vota cel mai deștept comentariu, iar autorul lui va fi declarat câștigător. Pe Despina o dăm din mână pe 8 iulie, iar pe Frusina o mărităm pe 15 iulie! Bonus!!! Oaia gonflabilă Dodel!

Păpușile, oferite de

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare