HomeActualitateCa să ajungă premier, Liviu Dragnea se va reîncarna...

Ca să ajungă premier, Liviu Dragnea se va reîncarna în Strâmbeanu Știrea!

În 2003 pesediștii iobagi de pe moșia boierului Adrian Născase au votat o lege prin care pușcăriașii au fost excluși de pe lista cretinilor patentați care pot accede la funcții în guvern. Reglementarea s-a dat la mișto, în acea eră glaciară politicienii fiind specii protejate pe care nici un Morar și nicio Codruță n-ar fi îndrăznit să-i deranjeze cu o citație ca să nu mai vorbim de vreun mandat de arestare.

Anii au trecut iar asupra politicienilor s-a declanșat teroarea, mulți dintre ei ajungând la pușcărie. Ajuns președinte la PSD grație unor condamnări succesive baronașul Liviu Dracnea s-a trezit în 2016 cocoțat pe primul loc în preferințele electoratului, partidul său de penali aliniindu-se la ușa Palatului Victoria în așteptarea ciolanului guvernamental. Treaba nasoală este că persoanele din fruntea partidului care ar putea ocupa funcții în guvern sunt ștampilate de justiție ca fiind fie escroci cu acte în regulă, fie ocnași în curs de încarcerare.

Dracnea, Neacșu, Ponta adică președintele, secretarul general și prostul nației desemnat de familia lui cel mai bun prim ministru din blocul lui au interdicție să calce în sediul guvernului în calitate de demnitari. Ilustrarea perfectă a proverbului „ce-și face pesedistul cu mâna lui se cheamă o automasturbare”, situația generată de legea din 2003 este fără ieșire.

Măcinat de demisia din guvern pe care a trebuit să și-o dea după ce justiția i-a administrat niște pușcărie cu suspendare, Dracnea caută o soluție prin care să revină la butoane. Nu de alta, dar abia se obișnuise cu mangleala la nivel mare, cu tunurile, cu comisioanele și cu ordonanțele de urgență care suspendau aplicarea legilor. Soluția găsită de penalul teleormănean a fost reîncarnarea. Adică omul va opera prin intermediari, fapt recunoscut atunci când, întrebat de jurnaliști a explicat că viitorul prim ministru al PSD va arăta bine.

Nu credem că Bombonicul va avea tupeu să o pună în capu’la guvern pe Irina Tănase, noua Bombonică fără documente legale care se ocupă de desfătarea baronului brazilian. Tinerica, pe care fuckerul Livache a plantat-o consilier la Ministerul Dezvoltării unde își avea el culcușul de bugetozaur, corespunde descrierii sumare. Dacă ar fi după mintea lui, coborâtă brusc la nivelul testiculelor, n-ar fi fost o problemă s-o facă p-asta prim ministresă. Numai că manevra ar declanșa un scandal monstru în interiorul PSD, unde carnasieri cu ștate veche așteaptă la coadă la funcții.

Surse plasate în aproprierea așternuturilor din cuibușorul de nebunii al cuplului social democrat susțin că Dragnea se va reîncarna în Gabriela Strîmbeanu Știrea. Femeia lui Pandele corespunde dezideratului „arată bine”, cel puțin după unele gusturi îndoielnice. Și este devotată total cauzei baronașului. Ca atare este păpușa gonflabilă perfectă cu ajutorul căreia Dracnea să poată controla guvernul de la sediul partidului.  

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare