Ca să atace mai spornic justiția, B1 și A3 vor fuziona, formând televiziunea B3!

de Spartakus , 07 aprilie 2015
Ca să atace mai spornic justiția, B1 și A3 vor fuziona, formând televiziunea B3!

După ce am trăit extraordinarul moment ca la Antena 3 Elena Udrea să fie jelită în direct, la oră de vârf și cu lăutari de prietenele ei și de bocitorii de serviciu pe unitate Gâdea, Ursu și ceilalți, ieri am mai avut parte de o premieră: fostul președinte Băsescu, reformatorul justiției, a ieșit pe televizoare, la B1 de astă dată, să le umple de flegme pe Codruța Kovesi, pe Monica Macovei și pe Lidia Stanciu, adică exact damele care, în 2012, când Nuți dispăruse ca blonda-n ceață, l-au salvat pe președinte de la suspendare.

Motivul este clar: justiția a funcționat ireproșabil când i-a băgat la zdup pe Năstase, Voiculescu, Fenechiu și alți dușmani personali ai lui Băselu, dar a devenit de-a dreptul o tiranie stalinistă acum, când a trimis-o la brutărie pe Nuțica lui, și nu ca să facă cozonaci de Paște, ci ca să se ude pe teniși când face șușu pe veceul ăla turcesc cu perdeluță.

Dându-și seama că, deși au ideologii diferite, scopul lor e același, anume demolarea justiției și a DNA, cele două televiziuni de știri au decis, potrivit unor surse, să fuzioneze. ”Nouă oricum ne confisca ANAF sediul, așa că o să ne mutăm pe Calea Victoriei, la B1. Noua televiziune se va numi B3, ca toată lumea să fie mulțumită”, ar fi declarat Mihai Gâdea, care va fi, se pare, și coordonatorul campaniei #freeNutzi pe Facebook. Tot din rațiuni de economie, emisiunile se vor desfășura în același platou, unde vor lua loc toți moderatorii, atât de la B1, cât și de la A3.

Având în vedere numele lui de-a dreptul christic, domnul Cristoiu se va afla, de fiecare dată, în centrul mesei, de unde va împărți microfonul, pâinea și vinul comesenilor. Din același motiv, emisiunile ”Lumea lui Banciu” și ”În gura presei” se vor desfășura cu cei doi moderatori, Badea și Banciu, la o singură măsuță.

Pentru ca ambii prezentatori să rezoneze, noua emisiune se va numi ”În gura mă-tii” și se pare că încă de la prima ediție, Banciu îl va provoca la un concurs de flegme pe motociclistul care l-a alergat pe Badea. ”Numai să vină, imbecilul, că-i rrrrup capul. El nu vede, zdrreeanța naibii de karrratist, că am chelia mai prrrofundă decât el?”, ar fi spus Banciu, luând apărarea lui Mircică, pe care-l privește deja ca pe un frate mai mic.

Se pare că, după ce a scăpat de Sorina Matei și de Cătălin Prisăcariu, singurii care nu-și însușiseră directiva de a o ridica în slăvi pe Nuți și a scuipa pe DNA, Traian Băsescu ar fi fost încântat de noua televiziune. ”E formidabil și cred că era și cazul, în aceste vremuri cumplite, de prigoană pentru oamenii cinstiți, să avem o televiziune cu adevărat liberă. Ea va avea același nume ca grupa de sânge, B3, dar asta e pură coincidență. Oricum, era și cazul să apară o televiziune care să se opună abuzurilor groaznice ale DNA, care mai are puțin și ne lasă fără niciun politician în libertate. Înțeleg, justiția e oarbă, dar trebuie să se mai uite și în ochii omului, când îl arestează. Și ați văzut Nuți ce ochi frumoși are?”

Loading...
ADS ProfitShare

Comentarii

 • Alf

  14 aprilie 2015 9:23

  Slab, forat i fără noimă artcolul. Seamănă mult cu produciile Antenei3. Pupai-l pe Ponta din partea lui Striblea.

  raspunde comentariului
 • cri

  07 aprilie 2015 13:08

  Domnii de la AC uita ca pe vremea cand base era la putere, atat B1 cat si AC nu mai pridideau cu osanalele singura A1 a dezvaluit permanent hotiile si nemerniciile regimului basescu. Unde erau oare revista Dvs, B1, Realitatea Tv cand Udrea si Cocos furau de rupeau, iar basescul isi prigonea adversarii politici folosindu-se de acolitii sai din Justitie ? Acum sunteti viteji cu totii...

  raspunde comentariului
 • Real - fara egal

  07 aprilie 2015 11:30

  stirea reala suna cam asa "SE LASA CU SANGE !! B1 si A3 vor fuziona in noua televiziune numita AB4 - Accepta de la toti dar nu da la nimeni... "

  raspunde comentariului
  • cetateanul turmentat

   20 aprilie 2015 2:03

   perfect intuit ,un mic detaliu doar A3 SI B1 ca sa fie in ordiine fireasca

   raspunde comentariului
 • ilidia

  07 aprilie 2015 9:55

  Nu orice prostie este pamflet. Oricum Spartacus, ala despre care ai invatat la istorie, era barbat si se ocupa cu altceva decat tine, nu batea campii cu atata spor sub pseudonim.

  raspunde comentariului
  • lulu

   07 aprilie 2015 13:48

   In orice caz B1 devine tot mai suspect -trebuie sa existe o explicatie a faptului ca au disparut subit Sorina Matei si Catalin Prisacariu si au aparut in schimb vechi huidume de care s-a cam saturat lumea. Eu am simtit mirosul mai demult si am inchis usa .

   raspunde comentariului
+