HomeActualitateCAMPANIE ACADEMIA CAȚAVENCU: Deșocați-l pe fiul Monicăi Tatoiu!

CAMPANIE ACADEMIA CAȚAVENCU: Deșocați-l pe fiul Monicăi Tatoiu!

 

Academia Cațavencu anunță public pe Facebook declanșarea campaniei sociale "Deșocați-l pe fiul Monicăi Tatoiu!" Colegul Spartakus a fost de acord să renunțe la ideea inițială din articolul "Deșocați-l pe Băsescu!", achiesând la opinia că deșocarea nefericitului fiu este o prioritate umanitară. 

Monica Tatoiu a dezvăluit recent că a umblat goală prin casă în fața fiului său până când el a împlinit 14 ani și i-a cerut să renunțe la procedură. Ne declarăm solidari, cu toate puterile noastre compasionale, aceluia traumatizat psihic 14 ani de către propria mamă, cu speranța că sprijinul popular afirmat prin likeuri va ajuta la refacerea sa moral-volitivă. Deși ne considerăm persoane ce nu stau prost cu imaginația decât raportând-o la cardul de salariu, n-am reușit să ne reprezentăm o agresiune asemănătoare asupra personalității juvenile în formare. Asigurăm victima de tot respectul și considerația noastră pentru caracterul tare dovedit, în lipsa indiciilor ca omul să fi ajuns un alt Râmaru al României.

Doamna Țățica Minoiu, psiholog: "Apreciez fapta recunoscută a numitei Tatoiu ca situându-se într-un concept nou al abuzului asupra copiilor, având simultan elemente constitutive ale abuzului sexual, emoțional și alienator. Personal, cred că ar trebui revizuită Convenția de la Lazanrote, act ce se dovedește incomplet după mărturisirea doamnei. Aș extinde încadrarea juridică până la cumplite tratamente aplicate minorilor și implicând cruzime extremă. Sper ca autoritățile să se sesizeze din oficiu și să nu considere prescrise infracțiuni de o asemenea gravitate socială".

Toți cei care aprobă campania noastră sunt rugați să dea un like acestui text, cumulul empatic urmând a fi înaintat cu un raport staffului Facebook, alături de solicitarea suspendării contului doamnei pe o perioadă nedeterminată. Părinți din toată țara, protejați-vă copiii! Setați control parental la toate emisiunile unde este invitată Monica Tatoiu! 

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare