HomeActualitateCampanie umanitară A3: „Nu lăsa un biet actor să...

Campanie umanitară A3: „Nu lăsa un biet actor să cerşească voturi”

Aşa cum evenimentele din ultimele zile au dovedit-o, cel mai mare duşman al actorilor nu sunt anii, ci ANI. Împiedicat să candideze la europarlamentare, Mircea Diaconu a ieşit în stradă şi, exact ca personajul lui din Filantropica, a început să stea cu mâna întinsă după semnături, spunând trecătorilor aceeaşi poveste: „Actoraş necăjit, care nici măcar nu mai joacă-n filme de necăjit ce e”. Sfâşietor!

Pentru că totuşi în ţara asta există nu numai judecători insensibili, ci şi pensionari milostivi, Antena 3 a lansat, de câteva zile, campania umanitară „Nu lăsa un biet actor să cerşească voturi”. „N-o să permitem ca domnul Diaconu să moară de foame. Desigur, noi l-am invitat adesea în studio, unde poate mânca cât vrea el, dar aici toată lumea vrea să mănânce şi concurenţa e mare. Care cum vine la Antena 3, mănâncă, dar niciodată nu se satură din mâncat. Ar trebui să-i mai dea şi alţii, că şi domnul Voiculescu are resurse limitate, de unde să le dea la toţi să mănânce?”, ar fi declarat un reprezentant al postului Antena 3.

Deja numeroase personalităţi ale vieţii publice şi-au dovedit sprijinul pentru artist. De pildă, Dan Voiculescu a declarat că, deşi nu mai e tânăr, poate să-şi sacrifice câteva zile pentru a semna, în numele tuturor rudelor şi telespectatorilor, adeziuni pentru Diaconu: „La viaţa mea am scris mii de note informative, credeţi că e un mare efort pentru mine să dau o sută de mii de semnături?”.

Ponta i-a sărit şi el în ajutor: „Dacă Mircea Diaconu nu termină de strâns semnăturile în patru zile, nu-i nimic, în a cincea îi trimit eu un Xerox color şi rezolvă imediat treaba”. Chiar şi Geoană, candidatul fără noroc, i-a luat apărarea lui Diaconu: „Eu ştiu cum e să candidezi degeaba şi sunt alături de el. Mai ales că, în toate filmele în care l-am văzut, de la alea cu Ardelenii la alea cu Toamna Bobocilor, Mircea Diaconu a jucat rolul de prostănac chiar mai bine decât mine, deci normal că mă identific cu el”.

Mai multe lanţuri de magazine au anunţat că se vor alătura şi ele campaniei. „Săptămâna asta avem promoţii la bormaşini cu abur, răzătoare electronice şi ceasuri de perete chinezeşti, care nu-s cu cuc, sunt cu colibri, o minunăţie. Îi vom ruga pe pensionarii care vin să-şi rupă hainele de pe ei să-şi rupă şi puţin din timpul liber şi să dea o semnătură pentru Mircea Diaconu, sub egida: “Vrei răzătoare plocon? Semnează pentru Diacon”. Tizul lui Diaconu, Mircea Badea, şi-a ameninţat miile de fani de pe Facebook: „Cine nu semnează pentru Diaconu-europarlamentar, mă-sa-i curvă. Marş la semnat, fxxx-tă mamele reci!”.

Un sprijin neaşteptat ar putea veni din partea lui Liviu Dragnea: „Îl sfătuiesc pe domnul Diaconu să-i lase naibii pe bucureşteni, că de la ăştia nu vede semnături. Să vină la noi în Teleorman, o să vorbesc cu băieţii, să facă puncte de strângere a adeziunilor prin toate cimitirele din judeţ. În trei zile are suta de mii de semnături garantat, iar la europarlamentare, dacă o să candideze aici, îi prevăd un scor de 220% din voturi!”.

Până şi BOR s-a declarat impresionată de suferinţa actorului: „La noi e o vorbă: fericiţi cei săraci cu duhul. Când îl vedem pe domnul Diaconu, cu mutra lui de prostovan nedumerit, ne gândim că se încadrează perfect în această categorie şi chiar nu înţelegem de ce totuşi e nefericit. În plus, deşi se numeşte Diaconu, nu ne face concurenţă neloială, nu vine cu Botezul, nu cere taxe, aşa că de ce să nu-l ajutăm?”.

Exclusiv online

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare