Cât bullshit poate să mănânce Liviu Dragnea? Cât vrea el!

de Spartakus , 02 februarie 2017
Cât bullshit poate să mănânce Liviu Dragnea? Cât vrea el!

Ce spuneați voi? Că Victor Ponta e mincinos? Păi Viorel era șoimu patriei pe lângă Dragnea în materie de minciună. Atâta minciună adunată la un loc sub o singură mustață nu s-a văzut pe pământ de la dinozauri încoace! Și măcar Viorel râdea când mințea, că nici el nu credea ce spune, dar Dragnea e serios, ăsta ne minte cu înverșunare și nu i se clintește un mușchi pe fața aia penală.

Ce-am înțeles din conferința lui de presă? Cam tot ce-am înțeles și din ultimul discurs al lui Ceaușescu: că în stradă sunt niște vânduți, că agenturilii străine sunt de vină, că PSD e noul PCR, singurul Partid care poate duce țara asta pe culmi de civilizație și progres, că nu cedează și nu demisionează, chiar dacă în stradă s-ar afla toată România, pentru că el nu răspunde nici măcar în fața Marii Adunături Naționale. Pe-aia cu „mai dă-le-o sută” n-a zis-o el, ci sclavetele din stânga lui, Sorinel Grindeanu, care, ca să nu și-o ia în cap, a primit un scăunel cu juma de metru mai mic decât al stăpânului.

Ascultându-i pe Dragnea și pe Grindeanu vorbind aveai impresia că asiști la un concurs de mâncat competițional de rahat. Sorinel Sclavul a mâncat el ce-a mâncat, dar nu l-a putut depăși la înfulecat pe Dragnea Stăpânul de Sclavi, care, performanță unică în istoria mâncatului de rahat, și-a păstrat neatinsă mustața chiar și după o oră și jumătate de halit rahat în draci. Apogeul a fost atins atunci când ziariștii l-au întrebat dacă e adevărat că a zis că lupta anti-corupție din România e un rahat (bullshit). Dragnea s-a jurat ca la el la Teleorman că n-a zis așa ceva, apoi ziariștii i-au pus înregistrarea audio când chiar asta zicea, prilej pentru bossul PSD să mai mănânce o porție bună de rahat, afirmând că e înregistrarea trucată.

Dacă și pe voi v-a otrăvit mirosul degajat de conferința de presă a celor doi mâncători competiționali, probabil puțin aer liber v-ar prinde bine. Și unde e aerul mai curat, prin țara asta, decât în centrele marilor orașe? Noi acum plecăm, de pildă, să luăm puțin aer de libertate în Piața Victoriei, ceea ce vă dorim și dumneavoastră. Evident, nu vă incităm la violențe, că ne pune doamna secretară din Videle pe listă și ne cheamă cu părinții la școală, ci doar vă invităm la o plimbare nevinovată, sub generoasa deviză inspirată de revoluția franceză: ”Liberté, egalité, fuck you, Liviulé!”

Loading...
ADS ProfitShare

Comentarii

 • obreatcu daniel

  08 februarie 2017 14:38

  Babuinii scapati din custi dupa ce au fost hraniti cu alcool din pufoaica bolsevica, dupa ce li s-a dat sa-si umfle organul cu care ,,gandesc'' primatele bolsevizate de alcool si propaganda stalinista, au acum ocazia sa-si exprime gandurile eliminand dejectiile peste tot pe unde se afla ei. Adusi la proteste in fata la Cotroceni cu autobuzele fiind platiti cu sume intre 50 si 100 de lei, in functie de distanta, unii fiind adusi din zona in care s-a rasturnat ....caruta aia cu ei, incearca sa ne asurzeasca cu onomatopeele mugite conform intelegerii cu platitorii. Apoi, unii mai ,,scoliti'', pot avea si 8 clase cate unii mai.....,,titrati'' adevarate flasnete hodorogite, vin pe fb si ne spun si noua ce li se baga in hârdaiele ce tin loc de cap la subspeciile astea rumegatoare. Degeaba incearca cineva sa le explice scatofagilor astora ca cele 6 case obtinute absolut legal si fara urma de frauda, nu valoreaza cat doua camere ale escrocului national Dragnea, care nu a avut serviciu in viata lui, decat cel de sparlamentar. Primatele astea nu se intreaba cum au devenit miliardari bolsevicii pe care-i pupa ei, gloata de rumegatoare bolsevizate in acelas timp in care Romania a fost falimentata. Nu-0i taie capul sa gandeasca, pe ei ii taie doar cacarea, apoi mananca si iar ii taie, iar mananca. Haznaua3, closet ghita tv si labe1tv i-au transformat personaje abjecte.

  raspunde comentariului
 • UE va da MuieUE=MUIE

  06 februarie 2017 15:31

  As vrea sa vad cum sumele respective, investitiile, obtinujterealizate fraudulos, sunt recuperate imediat si sunt constituite venituripatrimoniu la bugetul local sau de stat, dupa cum au fost impuse de acest hot. As vrea sa vad si sume recuperate reprezentand daune la buget, precum si penalizari, ori amenzi. Pentru cetateanul de rand, pentru orice "neglijenta" fara intentie, se dau amenzi de catre ANAF instantaneu 5000 lei ca nu s-a depus la timp o declaratie, chiar daca plata a fost realizata, 5000 lei pentru ca, nu stiu cum, comunicarile transmise prin posta, niciodata nu sunt conforme, 5oo lei pentru ca...... si tot asa. iAR PT PORCUL PEDOFIL TRAFICANT DE COPII SI ORGANE DROGURI jOHANNIS NAZISTULLL PT MEDITATI DIN 1990 PANA AZI DE A CUMPAERAT 6 CASE DECI AVERE DE 3 MILIOANE DE EURO UNDE TB SA PLATEASCA IMPOZIT 1,5 MILIOANE DE EURO, PLUS PENALITATI ACTUALIZARI SI AMENTA EGALA CU PREJUDICIU DECI 9 MILIOANE DE EURO A FACUT PREJUDICIUL STATULUI ROMAN PRIN NEACHITAREA IMPOZITULUI PE PROFIT, MEDITATI FICTIVE INREALIATE EREAU POSTURI VANDUTE LA SCOLI SI LICEEE DE DIRECTORI AJUNTI PROFESORI ANGAJATI APOI LA PRIMARIE PLUS CONTRACTE PAGUBOASE PT SCOLI SI PRIMARIE SI BINENTELES TRAFICUL CU COPII ORGANE DROGURI, COPII II VINDEA LA SATANISTI AFARA SI LA RETELE DE PEDOFILIE SI LA BANCI DE ORGANE IN ALEA 6 CASE ACOLO II TRANSA IARNA CAND EREAU DRUMURILE BLOCAT, FARA II EXPEDIA DIRECT, DEAIA II SI SPUNE VAMPIRUL DIN CARPATI SE STIE CA FACEA BAIE IN SANGE DE VIRGINE SI VIRGINI SI LE BEA SANGELE SA AIBE TENUL FRUMOS. ACEST MONSTRU ZIS SI FRANCKENSCHTAN

  raspunde comentariului
 • tomas

  02 februarie 2017 22:24

  "Ajungem să prostituăm ideea de executiv. Procuratura nu trebuie să cenzureze ce face Guvernul" - zice Băsescu. Marinare, te înecași ca țiganul la mal sau nimeriși un val mai cu tărie. Păi dacă excrocii din guvern încalcă legea nu trebuie să răspundă?

  raspunde comentariului
 • Ionut

  02 februarie 2017 19:34

  Laie O invata sa scri in gatu ma-ti !

  raspunde comentariului
 • Laie O.

  02 februarie 2017 19:10

  Văd ceva prostime i multă prostie! Nite aurolaci cumpărai sau prea înguti la minte să facă faă manipulării realizate de oamenii lui Soro! Ghinion! Vă tiu pe toi atoatecunoscătorii ONG-iti i ziariti din Bucureti ca slugi finanate de Soro! Guvernul României este legitim! Să nu venim noi în Bucureti! Milioanele! Pigui - primar PSD din Peștișani, Gorj.

  raspunde comentariului
  • PINGUIN de GORJ

   02 februarie 2017 21:43

   Catu-i Gorju'n lung si latom mai prost nu s-a'ntamplatdecat Pigui, cel bogat,cel bogat de la furat,de la mita, spertz si blat.

   raspunde comentariului
 • Nick29

  02 februarie 2017 18:43

  Dragnea sufera de sindromul Hybris accese de narcisism, egolatrie, tulburare bipolara, delir al grandorii, mesianism si egoism. In patru cuvinte la Socola cu el !

  raspunde comentariului
+