HomeActualitateCe ar putea face Crin Antonescu dacă ar rămâne...

Ce ar putea face Crin Antonescu dacă ar rămâne fără șefia PNL

Dacă ar fi să dăm crezare zvonurilor care vin dinspre PNL, lui Crin Antonescu i se pregătește ceva mai puțin simpatic. Cu alte cuvinte, după ce a rămas fără jucăria de la Cotroceni, el este pe cale să rămână și fără șefia liberalilor, o parte dintre colegii săi lucrând, din greu, la săparea unei prăpastii în care să-l arunce pe fostul „acting president”. Pentru că ne-a fost atât de simpatic și ne-a ajutat cu atât de multe subiecte în ultimul timp, Academia Cațavencu vine în ajutorul acestuia cu o listă de cinci activități pe care le-ar putea presta chiar dacă va rămâne doar un cetățean de rând.

  1. Ar putea să doarmă; mult și bine. Cum o spunea chiar el, este treaba lui când se trezește, că doar munca de parlamentar e doar ceva part-time.
  2. Prestațiile sale de la Cotroceni l-au impresionat, cu siguranță, pe Vadim Tudor. Cum Tribunul nu are un băiat căruia să-i lase averea, de ce nu ar trece chiar Crizel Antonescu la PRM? Cine știe, poate, pe lângă partid, Vadim o să-i lase moștenire ochelarii și flacoanele cu medicamente.
  3. Ținând cont de aptitudinile sale speciale, Crin ar putea deveni tester la o companie care produce perne, paturi, plăpumi sau somnifere.
  4. Jucător profesionist de poker. Prietenii știu de ce.
  5. Nu în ultimul rând, n-ar fi exclus să-l vedem pe Căcărău realizator de emisiuni la Antena 3, doar am văzut ce bine se descurca prin emisiunile lui Gâdea sau Ciutacu. Și-n plus, n-ar putea să-l lase Dan Voiculescu pe noul său copil de suflet chiar așa, al nimănui.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare