Ce nu știi despre Zu TV

de George Bonea , 03 aprilie 2014
zu tv

Începând de astăzi trustul Intact a mai lansat un instrument de nivelarea creierului intitulat Zu TV. Dar ce înseamnă Zu TV?

1. Emisiuni originale pentru prima dată în România: „Big Brother“, „Vrei să fii miliardar“ și „Vocea României“. Formate noi pe piața noastră, gândite de însuși Buzdugan și Morar.

2. O atitudine tinerească vis-a-vis de toate subiectele. Află și tu cât de cool și trendy e să-l urăști pe Băsescu în emisiunea „What The Fâs?!“.

3. Toate piesele muzicale românești sunt analizate în emisiunea „Poliția Muzicii“. Dacă ești cântăreț îți este făcut un dosar, mai mulți dau cu subsemnatul utilizând un pseudonim și la următoarea revoluție cei ce au semnat ajung bogați și oameni de afaceri.

4. „Pentru că... talent“ este o emisiune-concurs pentru că n-au avut alte idei și pentru că numele e atât de facil încât pentru că glumă fumată, dar pentru că place la fanii Zu.

5. Cătălin Oprișan va prezenta o emisiune cu filmulețe de pe youtube. Adică el o să fie fun comentând insipid clipuri de pe net cu adevărat hilare.

6. „Adevăr sau provocare“ e o emisiune ținută de o adolescentă de 16 ani ce va face ORICE îi cer fanii ei. Apoi la Antena 3 se vor lamenta analiștii că generația tânără n-are discernământ și e pierzută.

7. După ora 12 noaptea intră în scenă VJ Felix cu emisiunea „Vreau să Zu și eu președinte“.

Loading...
ADS ProfitShare

Comentarii

+