HomeActualitateCinci cazuri în care apără Paula Iacob

Cinci cazuri în care apără Paula Iacob

După ce a ales să fie avocata Ceaușeștilor, a câinelui maidanez ce a omorât un japonez și apoi a declarat că este înjositor pentru Gigi Becali să facă pantofi în închisoare, am ajuns la concluzia că-s alte cinci cazuri în care Paula Iacob se poate implica și, de ce nu, câștiga:

1.Maidanezii din zona Lacul Tei – cazul este foarte simplu. Câinii care au ucis un copil de patru ani sunt la prima faptă și au ca scuză schimbarea bruscă de temperatură. Unde mai pui că erau pe o proprietate privată. De vină este bunica celor doi copii. Ea nu știe că asta e o țară nesigură? Trebuie să stai cu odrasla lângă tine, cel mai bine în lesă.
2. Guvernul în cazul RMGC – Paula Iacob știe că Guvernul trebuie apărat în acest scandal, nu din alt motiv decât pentru simplul fapt că-i vinovat, iar celebrei avocate îi plac cazurile cu nivel de dificultate ridicat.
3. Protestatarii anti-RMGC – când te afli și de o parte și de cealaltă a baricadei e ca și cum ai juca șah singur. Deci e mult mai antrenant.
4. Huliganii de pe stadioane – cineva trebuie să îi apere și pe ei. Paula Iacob este avocatul perfect, singurul în stare să găsească o lacună legislativă ce le permite huliganilor să vine cu torțe, bețe, lanțuri, pistoale și agheuri pe stadion.
5. Familia Cioabă – monarhia romă are nevoie de o apărare cu prestigiu. În calea celor ce cred că monarhia (țigănească) nu mai este necesară trebuie să stea Paula Iacob și să le demonstreze că greșesc. Din contră, e nevoie de și mai mulți regi, regi internaționali și împărați.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare