HomeActualitateCinci motive pentru care procurorul Bălan s-a văzut cu...

Cinci motive pentru care procurorul Bălan s-a văzut cu premierul Ponta

Scandalul de trafic de influență care a izbucnit ieri la CSM nu ne arată nimic nou – încă o serie de șmecheri de cartier licențiați în Drept care vor să pună mâna pe putere și bani. Mult mai interesantă este apariția numelui premierului copy-paste al României în interceptările DNA. Victor Ponta, se pare, urma să se întâlnească cu unul dintre cei doi suspecți, George Bălan, la o cafea. Asta, să le fie clar și ălora de la Evenimentul zilei, nu înseamnă că Ponta era implicat și în schema asta. O zi are doar 24 de ore, cât timp să ai să te implici în chiar toate mizeriile ilegale din țara asta? Oricum, dacă nu s-a întâlnit pentru DNA, rămâne întrebarea: care a fost motivul întrevederii dintre cei doi. Noi speculăm că este vorba de unul dintre următoarele cinci motive.

  1. Au văzut amândoi reclama la Don Café cu Maia Morgenstern și au fost atât de impresionați de emoția transmisă de marea artistă, încât au vrut neapărat să bea niște cafea de-aia dramatică.
  2. Cafeaua ar putea fi un nume de cod pentru etnobotanice. Nu ne-ar mira, având în vedere delirul de grandoare al lui Ponta și ambițiile de Scarface ale lui George Bălan.
  3. Vor să-și aducă aminte de vremurile în care Bălan era șeful procurorului Ponta și să poarte o discuție prietenească despre trecut… Ha, ha, ha! Nici măcar ăia de la Antena 3 n-ar crede așa ceva!
  4.  Voiau să organizeze un grătar-monstru la munte, la care să vină toți greii din USL să pună țara la cale.
  5. Ponta dădea meditații la plagiat, iar Bălan voia să învețe cum să copieze sistemul de justiție rusesc.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare