Cine mai e mândru că e român în ţara asta?

de Marius Gheorghiu , 08 august 2014
Cine mai e mândru că e român în ţara asta?

Pentru că ați auzit cu toții sloganul politic "Mândru că sunt român!", care înconjoară România mai ceva ca Superman planeta, am întrebat mai multe personalităţi dacă sunt de acord cu ea şi, evident, dacă ele sunt mândre că s-au născut în România. Iată ce răspunsuri am primit:

Traian Băsescu: „Măi, găozarilor, cum să nu fiu mândru că sunt român, printre atâtea ţigănci împuţite din politică?”

Crin Antonescu: „Normal că sunt mândru, şi aş putea spune că sunt la fel de mândru că sunt şi dac, iar dacii, precum se ştie, erau cei mai viteji şi mai drepţi dintre traci, ocupând spaţiul carpato-danubiano-pontic atunci când nu existau baroni locali să-l ocupe şi trăind într-o simbioză perfectă cu codrul, de unde şi proverbul „Codru, frate cu românul”, care acum şi-a pierdut actualitatea, din cauza tăietorilor de păduri de la UDMR, cu care însă văd că domnul Ponta, talentatul domn Ponta, nu are nicio problemă să coabiteze, cum nu are o problemă să coabiteze nici cu domnul Băsescu. Este că v-a luat somnul de la fraza asta? Şi pe mine!”

Elena Udrea: „Nu mai sunt mândră de mult, dragilor. Mândre sunt acum puștoaicele de 16 ani, deşi nici pentru ele nu mai bag mâna-n foc, la ce bagabonţeală e prin licee”.

Florin Răducioiu: „E perfetoo!! Daaar cumo se dice la vooi? Mandruuuu?? Așaaa, io sono maaandru că sono rumeno! Grazie mille!”

Corneliu Vadim Tudor: „Masonilor, hoţilor, iudelor, aţi nenorocit o ţară şi veniţi acum să mă întrebaţi pe mine dacă-s mândru că sunt român? Băăi, agaricilor, sunt mândru că sunt unicul român!”

Maria Grapini: „Sânt f.f. mândră ca sânt romanca si va doresc la totii un uichend cat mai placut!”

Connect-R: „Adică m-aţi văzut aşa, mai negru, şi faceţi mişto? Hai vă rog io frumos, nu mă mai luați peste picior!”

Daniela Crudu: „Ce credeați voi, caţavencilor, că sunt agramată? Nu m-ați păcălit! Întrebarea asta cu 'mândru că sunt român' trebuie să i-o puneţi unui bărbat, nu unei femei! Aşa că, dacă vreţi să mi-o puneţi mie, mai umblaţi la cuvinte şi vorbim, da? Acum vă pup, am un client libanez, pa!”

EBA: „Deşi există unii români care nu vor să vorbesc cu tine, asta nu mă împiedică să fiu mândră că sunt româncă. Şi sunt şi mai mândră că mă trag din Traian şi din Dacia. Da’ nu ştiţi cumva, numele ăsta de Dacia vine tot de la Loganul lui tata?

Klaus Iohannis: „Dacă sunt mândru că-s român? Naturlich că da, gutuvă-n tag cu tot neamul vostru, ortodocşilor!”

Loading...
ADS ProfitShare

Comentarii

 • Moscopol

  06 septembrie 2014 8:10

  Eu cred ca absolut singurii care sunt mandrii de a fi romani,sunt politicienii si hotii de talie mare,Numai aici pot sa practice aceste indeletniciri.

  raspunde comentariului
 • terente

  08 august 2014 11:44

  Prieteni, varanul e amenințat cu extinția și vouă vă arde dă glume.ȘTIȚI că viitorii colegi ai lui Felix sunt îngroziți la gândul că acesta a servit la ultima masă fasole?

  raspunde comentariului
+