HomeActualitateCosmin Gușă se transferă la PSD TV

Cosmin Gușă se transferă la PSD TV

Foarte mulți telespectatori se întreabă unde îl vor putea vedea, în continuare, pe Cosmin Gușă, după ce va expira licența postului de televiziune Realitatea TV.

Am aflat că omul de televiziune care a jucat rolul patronului Realitatea TV va putea fi urmărit, de acum, în direct și, mai ales, în reluare pe PSD TV. Cosmin Gușă rămâne astfel fidel culorilor postului Realitatea TV, alb și roșu, în timp ce doctrina și-o poate schimba oricând, așa cum ne-a obișnuit, în toate spectacolele sale politice.

Sunt însă șanse infime ca Gușă să poată fi urmărit în exclusivitate pe PSD, având în vedere că are o lungă carieră în care a făcut pe vedeta de televiziune la foarte multe partide, atât pe frecvența de dreapta, cât și de stânga.

Cosmin Gușă ar putea avea însă o mică mare problemă, legată de nemulțumirile unora dintre angajatele sale.

Divele postului de televiziune Realitatea TV l-ar putea da în judecată pe cel care s-a dat patronul instituției, Cosmin Gușă.

Vedetele TV se plâng că au investit în implanturi mamare cu silicon și, acum, după retragerea licenței postului de televiziune, nu își mai pot recupera investiția.

Angajatele postului ar accepta însă și un post în Partidul Social Democrat, noua veche casă a lui Gușă, ca barter.

Cosmin Gușă este așteptat să găzduiască emisiuni la PSD, precum Dan Diaconescu Direct, în vremurile bune. Telespectatorii să adoarmă cu Cosmin Gușă și să se trezească tot cu el. Apropiații lui Gușă spun însă că noua vedetă tv a celor de la PSD nu ar vrea chiar să îi calce pe urme lui Dan Diaconescu, deoarece acest lucru ar însemna să piardă emisia pe câțiva ani.

Se pare că prima emisiune a lui Cosmin Gușă va fi un talk show cu Viorica Dăncilă. Nimeni nu știe însă cu cine va reuși să vorbească Gușă, în respectiva emisiune.

Analiștii de televiziune spun că postul Realitatea TV a ajuns acolo unde era destinat să ajungă, la reciclare, având în vedere că a fost înființat de cel mai cunoscut rege al gunoaielor, Silviu Prigoană. De fapt, această titulatură și-ar fi dobândit-o Prigoană și grație invitaților de la Realitatea TV sau de la și mai cunoscutul post Traf TV.

Laurenţiu Muşoiu
Laurenţiu Muşoiu
Senior Editor

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare