Cum va arăta grila postului Pro TV după ce se închide și „Las Fierbinți“?

de George Bonea , 22 aprilie 2014

În ultima perioadă au plecat numeroase vedete din trustul Pro, iar cele mai importante producții au fost închise. Master Chef, Dansez pentru tine, Las Fierbinți, și cel mai probabil în viitorul apropiat, Românii au talent, toate au fost lăsate baltă de când s-a schimbat conducerea postului. Cu toate astea, situația nu-i atât de tragică pe cât cred unii. Viitorul apropiat va aduce alte surprize:

Dimineața știrile vor fi print-screen-uri de pe internet, cu pricipalele titluri din ziarele din țară.

Busu va prezenta meteo de la ora 10 dimineața până la ora 17, cu o pauză pentru serialul „Tânăr și neliniștit“, rubrica celebrului prezentator de la Vremea fiind presărată cu momente de dans, magie și bucătărie, timp în care va schimba mai multe ținute ce se vor asorta la activitățile sale.

Știrile de la ora 17 vor fi scoase și ele din grilă, pentru a eficientiza costurile. Conducerea postului și-a dat seama că se cheltuie prea mulți bani pentru violuri, crime și tâlhării, 90% din sume fiind diurna de drum a lui Cătălin Radu Tănase. În locul celebrelor știri de la ora 17, sus numitul reporter va sta într-un studio întunecos și va spune ce-i trece prin minte, atâta doar să fie macabru.

Emisiunea „La Măruță“ nu va mai exista nici ea. În locul ei va apărea „La Birtul comunal“, o producție dintr-o bombă de sat, unde subiectele sunt aceleași ca la Măruță-n emisiune, dar mai puțin costisitoare.

Seara se va difuza filmul „Masca“, alternat cu „Masca 2“.

Loading...
ADS ProfitShare

Comentarii

+